Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Az NGK CR9E és a CR9EIX (iridium) gyertyák között mekkora a különbség?Árban jócskán van!
Fuuu koma.... Nagyon sajnalom!

En egyszer ugyanigy koszontem el majdnem. Egy ficko az orszaguton bekanyarodott balra, 170-el csoszogtam es megelozni keszultem, amikor nagy nehezen eszrevettem a verofnyben, hogy villog a kifakult indexe. Mar majdnem megallt es akart bekanyarodni mikor odaertem, varta a szembejovot, akitol en sem fertem volna el. En figyeltem, de keson vettem eszre, hogy az auto sokkal elottem nem orszaguti sebesseggel megy, hanem mar majdnem megallt. En is a jobb oldalt valasztottam, hid nem volt, de arok igen. Meg kellett tanitanom a kicsi Z-t endurozni: 120-130 (ennyire sikerulhetett lelassulni a kifarolos fekezes utan) korul eloszor a padkan, majd a hatsokerek mar felig az arokban. Ha most lecsuzik jo - gondoltam magamban - mert ugy esek, hogy nem megyek neki a szembejovonek. Aztan nem estem el, juhhe , akkor visssza az utra, aszfalt lepcso 20 centi magas. Elso kereket ra, a hatso onnan is lecsuszott, el kezdtem a szembejovot becelozni. Na mondom fasza! Eddig tuleltem, az utolso fazisnal fogok elpatkolni... Lattam hogy kicsivel odebb a padka magassaga lecsokken, orokkevalosagnak tunt az a szempillantas, amig vegre odaert a motor es fel tudtam ugrasztani a hatso kereket az aszfaltra. Finom extrem-enduro utan nyugiba tovabb. De azert elgondolkodtam rola, hogy ha nem tiszta arok van, hanem tabla, fa, hid, vagy masik auto, akkor...
kawaszeki helló!
köszi szépen hogy segítenél de sajnos nincs pénzem alkatrészre mert a baleset miatt áláskereső vagyok!sajnon a motornak a váza is elment leszekadt a tank és az első két csavarnál kb 1 ceni hézag van
Helósztok!
sajnos elbambultam egy kicsit megállt előttem 1 autó mert Ő be akart fordulni balra de jöttek szemböl én késő vettem észre nem tudtam megállni mögötte és próbáltam jobbról kikerülni de elakadt a motor 1 híd sarkában!én nekiestem a hidnak a motor meg nekigurult kb 60km/h val a következő hidnak!elvitt a helikoter szétrepedt a lépem 3-7 nyakcsigolyám kiugrott!10 nap kórház ma már több mint 1 hónapja volt de még mindig gyógyulgatok!
Akarni nem akarom, de erdeklodom folyamatosan, mert kivancsi vagyok a lehetosegekre. Vazserult motor egyaltalan nem is johet szoba, szoval ez igy mar targytalan. Eladom a Yamahat es telen veszek utcai motort. Meg nem biztos, hogy 9-est, bar nagyon huz a szivem afele. Bar amiota supermohoval nyomattam kezd a szivem ujra a nakedek fele huzni. Vennek egy Z750-est is ujra, csak ne lenne olyan rohadt gyenge.
kapucnyi, ez balszerencse a javából. jimmy az a helyzet hogy ép le kell zárjam az utcafrontot és lépnem kell.csá.
sajna ha rosszul állsz anyagilag akkor megértem!pedig javítható és nem tört csúnyán.amit nemrég vettem az jobban gáz, ha közelebb lennél segítenék összerakni.
netán át akarod venni? a 450-es most hirdetett jobban megéri!
ez a lom laptop kiirta hogy kis töltöttségű telep, akkor léptem tölteni,lenyúlom a kábelt a cowboyoktól!
épp kivételes eset amúgy nem vagyok!
Te mit csináltál már megint?
Haragszol arra a motorra,vagy netán magadra?!?
Sajnálom.
üdv! hétfőn megyünk oda,most itt ülök a bécsi úton a de valt feliratu házikóval szemben lévő oldalt egy háromszintes ház padlásán és anyagozom a cowboyokat zsindellyel.most épp van net kb 20m magasan és bejön a sportmotor.
Tegnap sikerült megint összcsukni a vasamat.
Nem nagy dolog, csak 1 kézzel gépelek azóta.
A motort még nem nagyon láttam, de nem lehet nagy baja, mert hazajöttem vele.
Helló Mindenkinek.
Még élek, csak rengeteg a dolgom és nincs időm meghalni sem.
Bogyesz hajnal 3 óra Te már megint éjszaka "dologoztál"
Ménem kéred át magad nappalos műszakba?
Azért a kevés éjszakai pótlékért én az éjszakázást nem is vállalnám
szűken még dobogon 3-dik
Itt esik
már szárazon vagyok
Vermullen 2010-es wsbk gépe!
Kurva vicces...!
Nem volt alkalmam foglalkozni vele sajnos. Csak szepen aprankent csinalom. Sok a dolgom mostanaban, szusszani alig van idom.
Szeva cápa, hogy áll az mz project? Rég voltál erre felé.
Akkor nincs biznisz!
Na azt onnan hiába várod...