Jó reggelt? Mit szemtelenkedsz itt Jimy?
Reggel az akkor volt amikor én fel kelltem
Most ne küld át a lóvét a fénypostával, mert szakad az eső, félek mire visszaérek a pecából, vízben állna az egész pecó a kitört ablakok miatt
Na lemegyek az egyesületi tóhoz, elméletileg az utolsó telepítésnek köszönhetően még néhány db-nak kell benne amit még nem sikerült kilopniuk... Ha csak 1 hallal is többet fogok mint Matolcson, akkor az azt jelenti, hogy fogtam 1 halat...
Na jó reggelt!
Gőzerővel nyomom a húsz ezreseket. És nem akarom a gépet mással terhelni (net, pipi hülyeségei)
Múlthéten voltunk jahamás barátommal mocit nézni asszonyának.
Suzuki gsx750f, hát volt ott egy banki vissza vett Z750 tavalyi évvégi.
2090km volt a gépben karcmetes és 1,3M ért odaadták volna, hát ...
Háá talpon vagy Sedu mester. Szóval nállam a hülyeség csípőből jön max a wc én erőlködök... Akinek szántam a cigányozást egy kicsit sem vette sértőnek, ha 2 óránál többett töltöttél volna el velünk, talán valamennyire te is belerázódsz az ottani körülményekbe(ott mindenki mindenkit cigányoz) ugye Bogyesz Mi tartóztattunk, volt szállás foglalva miért nem maradtatok Hupikék törpikéket meg gyerekkoromban útáltam...
Igazából szerintem meg te nézel sok híradót, ott cigányoznak állandóan Inkább hívjá mán meg a házavatóra mint nyafogsz itten...
Szurkolok neki. Az előleget küldje át nekem
Ültem az eggyel újabb Z1000-en, nekem nem jött be annyira, mint a sajátom. Picivel nehezebb, és komótosabban reagál a gázra, a szép karakteres Z formák pedig szétfolytak. A műszerfala viszont zsivány!
Az ülése is keményebb volt ha jól emlékszem, valamint abba már nem lehet ZX9-es motyókat beleépíteni
Szerintem sokat nézted a hupikék törpikéket, és tréfi volt a kedvenc figurád. Az nem zavar, hogy poénkodsz (kicsit erőltetetten), de a cigányozás sok volt!
Ha az UFO Civic-en működik itt is kell neki! Végre annyit megy vele, mint a Gianelli 4:1 rendszerrel, ami jobb, mint a gyári. Fogyasztani ezzel fogyasztott a legkevesebbet. Akkor mégsem olyan szar...
Van egy srác, akinek vmi V8-as mustangja van nyitott csővel, hátralépett kettőt, amikor beindítottam neki a motort
Canáry bácsi a fostalicskát a magam masinályára értettem!25 mikulás az jó a miénk az 12plusz a szárazpót 6,plusz a baszkura 7 mikulás volt salynos csak volt! a Mankutyát elvitte a BÁNK ezvan szerintem tedd le a vízíjártassági engedélyt előbb-utóbb csak kapitány leszel
ittvagyok megvagyok rossz pénz nemvész el sok-sok év alatt sem igaz 9363 pipikém ahogy mondod éjjel nappal megyek hálistenek már lassan a fostalicskában lakok mint Canáry kell a kess a pecót beakarnám fejezni az idén!Sanyinál mavolt pizza sütés és üdvozöl meg a Béla is!ja és üzeni hogy namharagszik hogy megdugtad a feleségét csak legközelebb tankolj legalább 100 litert
Hali mindenkinek
itthon vagyok (sajnos csak holnapig )
megnyertem az angol chartelt úgy néz ki december 20-ig ezt csinálom de legalább hétvégénként haza lógok
muszáj mennem,mert ha nem akkor csak árnyék lesz a fa alatt
Pedig be is rekedtem...
ÁÁÁh nyasgem Ati megyek edöglök, elálmosított a meggybor...
Csumi mindenkinek...
Ja Bogyesszal mi van? Tán éjszakai műszakot vállalt megint?
És különben is,hogy a vírus egye meg a gépedet,Te mit keresel itt?
Gondoltuk pár napra a vírus megment minket Tőled,de úgy látom,már a vírusokra sem lehet számítani!
Ma leelőlegezték a srác ER6-ját,úgyhogy vesz valamit helyette.Először a 2010-es 1000-s Z-t akarta megvárni,de annyi kp.-ja nem jön össze,hitelt meg nem akar,ezért vesz használtat.Majd beszélek vele,hogy milyen elhatározásra jutott,de nem jelentkezik!
Reggel az akkor volt amikor én fel kelltem
Most ne küld át a lóvét a fénypostával, mert szakad az eső, félek mire visszaérek a pecából, vízben állna az egész pecó a kitört ablakok miatt
Na lemegyek az egyesületi tóhoz, elméletileg az utolsó telepítésnek köszönhetően még néhány db-nak kell benne amit még nem sikerült kilopniuk... Ha csak 1 hallal is többet fogok mint Matolcson, akkor az azt jelenti, hogy fogtam 1 halat...