Csak tudod az a szép ebben,hogy kijöttél volna nélküle is!
Ha függesztett lesz,az nem a fél misin fog múlni,az 100 %!
Gondolod ennyiből megveszi a bírót?
Sehol semmi!Ennyiért egyik bíró sem kockáztatja az állását!
Bírófüggő a dolog!
Ha a paragrafus egyeltalán lehetővé teszi,akkor elsőre megúszod függesztéssel,ha alapból nem jöhet szóba,akkor az ügyvéd is kevés a hülye dumájával!
A szokásos duma tőlük:-osztálytársam volt a bíró,apám haverja,stb. baromságok,megoldjuk.
Te tudod mik a tények,amit már nem lehet kidumálni.Ezeket mond el egy idegen ügyvédnek,s 5 ezerért megmondja,mi a minimum amit kaphatsz.Ha az nem a függesztett,akkor mindegy ki lesz az ügyvéded a tárgyaláson,mert a paragrafust a bíró nem fogja megb@szni az ügyvéd két szép szeméért!
Ez az én véleményem!
Szia! Gyakorlatilag 2 héten belül szét tudjuk rúgni a ház falát Az ablakok fele már bent van, a többi is alakul. Főzni inni, jól érezni magunkat bármikor lehet. Ha unatkoznál:GSX-R fighter építés és nagy hangfal
Ügyvédek?
Mit tud bármelyik is mondani,amit Te ne tudnál elmondani a magad védelmére?
SEMMIT!
Akkor minek fizetni nekik?
Igyis-úgyis kiosztják ami "jár",csak nem hallgatod addig is az ügyvéd hülye hitegető kamu dumáját jó pénzért!
A végén meg csak mind széttárja a karjait és annyit mond: -megtettük amit lehetett,de ez a bíró.......!
tegnap befejeztem a betonozást este 8ra végeztünk meg a pálinkával is aztán folytattam Bélánál hajnalig mert mostmár elindult az őrlőkerék bünti bünti hátán és az ügyvédem is lelépett
megvagyok srácok csak ebbe a köcsög faluba ha esik az eső nincs net sajnos fenyegetni sem tudom őket mert csak a goodnet van mifelénk még nincs konkurencia!
Ja 9363 pont ez a lényege... Én csak a matuzsálemi nagy halakat szeretem kifogni A következő 15 évben csak várom, hogy nőjenek... A bicskákat meg aprítsa Fazon...
Ha függesztett lesz,az nem a fél misin fog múlni,az 100 %!
Gondolod ennyiből megveszi a bírót?
Sehol semmi!Ennyiért egyik bíró sem kockáztatja az állását!
Bírófüggő a dolog!
Ha a paragrafus egyeltalán lehetővé teszi,akkor elsőre megúszod függesztéssel,ha alapból nem jöhet szóba,akkor az ügyvéd is kevés a hülye dumájával!
A szokásos duma tőlük:-osztálytársam volt a bíró,apám haverja,stb. baromságok,megoldjuk.
Te tudod mik a tények,amit már nem lehet kidumálni.Ezeket mond el egy idegen ügyvédnek,s 5 ezerért megmondja,mi a minimum amit kaphatsz.Ha az nem a függesztett,akkor mindegy ki lesz az ügyvéded a tárgyaláson,mert a paragrafust a bíró nem fogja megb@szni az ügyvéd két szép szeméért!
Ez az én véleményem!
Mit tud bármelyik is mondani,amit Te ne tudnál elmondani a magad védelmére?
SEMMIT!
Akkor minek fizetni nekik?
Igyis-úgyis kiosztják ami "jár",csak nem hallgatod addig is az ügyvéd hülye hitegető kamu dumáját jó pénzért!
A végén meg csak mind széttárja a karjait és annyit mond: -megtettük amit lehetett,de ez a bíró.......!
Tudod a 3 műszak............az bizony kemény dolog!
Bogyesszal mi van rég járt erre...
Csak a fénypostával vigyázzatok lehetőleg oda irányítasd, ahol még nincs bent az ablak...
Szeki csinálhatnánk egy ilyet!
Csak 8-12-ig voltam