Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://i45.photobucket.com/alb... sedu,ezmeg olyan mint a te garázsod a csaj téleg nemrossz
Te bogyesz én ingyen felfüggesztelek.
innen. A csaj jól rázza!
köszönöm a tanácsot,élnifogok vele!
Csak tudod az a szép ebben,hogy kijöttél volna nélküle is!
Ha függesztett lesz,az nem a fél misin fog múlni,az 100 %!
Gondolod ennyiből megveszi a bírót?
Sehol semmi!Ennyiért egyik bíró sem kockáztatja az állását!
Bírófüggő a dolog!
Ha a paragrafus egyeltalán lehetővé teszi,akkor elsőre megúszod függesztéssel,ha alapból nem jöhet szóba,akkor az ügyvéd is kevés a hülye dumájával!
A szokásos duma tőlük:-osztálytársam volt a bíró,apám haverja,stb. baromságok,megoldjuk.
Te tudod mik a tények,amit már nem lehet kidumálni.Ezeket mond el egy idegen ügyvédnek,s 5 ezerért megmondja,mi a minimum amit kaphatsz.Ha az nem a függesztett,akkor mindegy ki lesz az ügyvéded a tárgyaláson,mert a paragrafust a bíró nem fogja megb@szni az ügyvéd két szép szeméért!
Ez az én véleményem!
hát ha gondolod szólj ha csinálnál 1 kis palacsintát rumos dióval, ottleszünk! alakul a ház az a lényeg!kép huunan van?
Szia! Gyakorlatilag 2 héten belül szét tudjuk rúgni a ház falát Az ablakok fele már bent van, a többi is alakul. Főzni inni, jól érezni magunkat bármikor lehet. Ha unatkoznál:GSX-R fighter építés és nagy hangfal
énis igy gondoltam és igyis van
teljesen 1 et értek veled 9363 ez igyvan akkor kihozott 50 ért plusz fél mikulás és elrendezi fuggesztetre........vajon
Semmi ne legyen a neveden,és csak azt fizesd be ami átváltható,a többit meg írják ahová akarják!
avval szartsem érnék majd megoldom ahogy eddigis!mikorlesz buli nállad sedu?
Ügyvédek?
Mit tud bármelyik is mondani,amit Te ne tudnál elmondani a magad védelmére?
SEMMIT!
Akkor minek fizetni nekik?
Igyis-úgyis kiosztják ami "jár",csak nem hallgatod addig is az ügyvéd hülye hitegető kamu dumáját jó pénzért!
A végén meg csak mind széttárja a karjait és annyit mond: -megtettük amit lehetett,de ez a bíró.......!
Baszdki akkor vesztésre állsz. Én a helyedben nevet változtatnék
tegnap befejeztem a betonozást este 8ra végeztünk meg a pálinkával is aztán folytattam Bélánál hajnalig mert mostmár elindult az őrlőkerék bünti bünti hátán és az ügyvédem is lelépett
megvagyok srácok csak ebbe a köcsög faluba ha esik az eső nincs net sajnos fenyegetni sem tudom őket mert csak a goodnet van mifelénk még nincs konkurencia!
Bogyesz?
Tudod a 3 műszak............az bizony kemény dolog!
persze egy néhány hektó jégbort el tudnék pusztítani addig...

Bogyesszal mi van rég járt erre...
Ilyen egy türelmes horgász akkor,ezek szerint!
Kár pedig a kézzel készített fehér perzsaszőnyeget fel tudnám vele dobni...
Ja 9363 pont ez a lényege... Én csak a matuzsálemi nagy halakat szeretem kifogni A következő 15 évben csak várom, hogy nőjenek... A bicskákat meg aprítsa Fazon...
Jimy ezt pikk-pakk megcsinálja neki ez csak vicc...
Csak a fénypostával vigyázzatok lehetőleg oda irányítasd, ahol még nincs bent az ablak...
Van e kép vagy valamilyen kitalált halak?
Van még valaki ezen a fórumon Debrecenből?

Szeki csinálhatnánk egy ilyet!
Ne mergelodj pipi!
Csak 8-12-ig voltam