Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

frissiteni kell azon már a székelybácsi mondja-hogy ERESSZED LE AZ AUTÓPÁLYÁRÓL HE!
Szeki remélem jössz panyolára, lesz taknyoskenyér meg amit akarsz...
Már mint a motorod... Az asszonyod meg téged...
Jimy! Megjelőltem asszonyod iwiwén! Ott még piros a motorod. Na nem mintha sokat változott volna azóta a helyzet, de úgy néz ott ki, mintha ganésgödörből ástad volna ki...
akkor nekem SAMU BÁ azt monnya: ÚJRATERVEZÉS! a cowboyok meg arra:ANYÁDAT!
Gondolom a Teve utcát ismered, azon koppanásig, aztán balra.
Nem a rendőr palotás végénél lakom .
Kanáry Teneked nem kína felé kéne tartanod ahelyett, hogy itt csevegsz?
Jimy nézem az iwiwet, csak rakoncátlan a gép szerdáig nem otthonról nyomom...
Remélem péntektől sem Bogyesz! Etessétek helyemet, ne csak engem etessetek...
vigyázz vele!engem mikor 40tonnával bevisz a málnásba,na az az igazi gáz
leraktam a vasat a haverom garázsába,össze is lakatoltuk őket
mire hazajövök hátha összevegyülnek és lesz valami 2db 1000gép belőlük kérés melyikőnk jár majd jobban[O03
a képen az első
van a ducatóhoz dzsipiesz! remélem elég régen lerakták azt a helyet ahol laksz,mert az M3-on menet néhol ismeretlen úton a szántó földön döngetek!
canáry? hol is szoktál 275-öz ni? mit szeretsz? húúúúúzni a fülét, akkor meg? príma áru! felnire fel! a régi B-men én is vászonig küldtem a gumikat-nó mad max-az országúton.minden méterét élvezd, vászonig van fizetve!
valami jött canáry! itt van!nem irigyellek,ezek az inasok reggel alszanak mint a bunda, este tajdadajdáznak egész visszaúton. az egyedül lét is fárasztó lehet! na ki bújok a saját cowboy gúnyámból, irány az igény" sozial" helység, van meleg víz és fűtés!
Ha ezzel a gumival mindenki beadja a kulcsot,akkor most mi legyen vele vigyem a pálinka főzdébe?
ment az sms
egy EGR szelep hiba miatt ma vissza kellett jönnöm érd-re,mennem kell a ducató-val hogy újra elő jöjjön a hiba,ha holnap netán esik akkor elgurulok.be kell álljak zsindelyezni, kevés a cowboy kapacitás! az idő majd alakítja a napot,de az inasok szerint még csütörtökön is itt dekkolunk majd, egy átlagos tető 21-24 tekercs 10m-es ből jön ki, ez amit most alkotnak 60 tekercses, egy osb tűzfal építés 2db kéménybontás, 2 tető átfedés alakítás.és napi oda vissza út!
Hali szeki! Én itt lakom az Árpád-Hídnál pesten, valamelyik este, ha már nem bírod a cowboyokat, összeütünk vmi. vacsorát, gyere át dumálni, vagy találkozzunk vhol.
és a benyomódás is el tűnt az összekötőről? a dob még a tied, még nem bótoltunk. a vérszerződést csak később kötjük, vagy vérmérgezést?
nem küldted a telefonszámot! a kuplungod jó, a lamellák használhatók voltak,ha meg lesz a másik akkor majd matekolhatsz.a conti gumi is jó lehet ha bemelegíted,te úgy sem a térdkoptatón fordulsz,a B-s kawák ízig vérig régi super bike rakétamotorok, a többség a bivaly erejét és kényelmességéért szereti, valahogy így írták: kiöregedett super bike rajongók motorja. ne fény postával küld mert megfagyok ha kinyitom az ablakot, sms megteszi.
a házigazdától kapott útravaló, 2l házibor gyöngyös-m3 bevezetőnél elfogyott,na az m3 se kutya min.5 km-t araszoltunk dugóban.leengedték az ablakot az inasok és fújták ki a cigifüstöt,kintről meg jött be helyette az égett kuplungok szaga.
na a cowboyaim énekelnek-vagy órdítanak-mindegy, meg nézik az anyátok köztet! a pálesz elfogyott indul a banzáj, épp az egyik páros a faház előtt a vizes-lucskos fűben bírkozik.
Mit gondolsz én miért nem vagyok fent az iwiwen ?
jajaj azaz iwiw egyenes rendőrségi nyilvántartás
Pipi! Ha ismerős a kép , akkó jelöljed befele Esztert az iwiwen!
de semmi kandikamerás szexvideo !
Hali Pipi! Küldöm a pisztolyt fénypostával ! Szabadíts meg minket a szenvedéstől !