Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erissze kicsit lejebb a gumit ahogy hül az aszfalt és kigyorsítás fékezéssel melegíccse be prérifarkas elvtárs ugy jobb lesz
Tegnap tudtam motorozni csekély 30 km-t,csak úgy ficánkolt a hátulja az aszfalton/Conti Sport Attack/.Vigyázzatok,csuszik rendesen hiába van 18 fok.
3 hét állás után pöccre indult a ződség.
Tudom!
Óra állítás
azt értékelem benne hogy az "öreg" fzr-t nem kidobta, hanem költött rá és építette vs építtette. az hogy mi van rajta ízlés dolga, majd a fighteresek eldöntik. azért a pegassus rendszer áráért mások motort vesznek, ő pénzt adott.szerintem az olyan emberek alkotásai több mint figyelemre méltó.
nem nem! előbb megvalósítom a mostani célt amit tőled vettem,sztán ha azt mondom hogy kimotoroztam és látom értelmét akkor váltok. mondtam már motorozni szeretek,és most is egy seggem van. vfr munkára kész, a többit nekem kell összerakni.
ma du.5-ig fain idő volt a mátrában, de du.7 kor már szemerkélt az eső. most sz.battán esik és óóórdít a szél. holnap felmegyek a szerpentinre és palacsintázok egy igazit mátraházán.
most csak kicsiben látom, mert egy laptopról tudtam fellépni a sport motorra, a zsindelyesekkel vagyok légióban az országban.otthonról megfigyuzom, de jobb szeretek az idom mögött pucsítani.
bogyesz nem kiáltom el, de ha a csapat nov.1 után jön vissza akkor én is lelépek panyolára. NEM SZÁZ!
Na léptem, eldöglök, mint a rohadt nád...
Ma jó belegeltem...
Szerintem te is Columbó Krézi...
Én a károkat nem szeretem... Csinálom...
nem az az ember vagyok akit annyira szeret a biztosító
kárügyintézés
Akkó mit biztosítasz, Életet A 636 a legjobb előjáró példa...
ahhoz nekem közöm nincs
Persze me szedidek be a nagy pézt a kötelező váltásra...
szezonom most jön ilyenkor nem dolgozhatom benn
Holnap még, ha kijózanodtam meg az idő is engedi előhozom a kicsikét... hete már a hangját sem halottam, bezzeg az asszonynak...
Szóva mégse vagy kemény...
van 3 is.az elzárással pedig még várjunk,mer az nemugyvanaz hogy csak hipp hopp.
Krézi:Ad1 téged elzárnak 30000 Ft szabálysértésért Ad2 Ha tél van a motor már sovány, de léken még mindíg te vagy a legkitartobb és legügyesebb... Vácon van valami tó, persze a börtönön kívűl...
Jimy azt mondja, lehet hoz vizet a szamosba Jön Eszter
Legalább lesz aki elmosogat utánnunk. Na küldök a mai képekből, nálunk ilyen egy horgászbuli...
Kb.60 halat fogtunk, 12 volt az elvihető Az utolsó képen nextet szívok...
sporthorgász.hu
Bogyesz! Viszem a csalihalakat matolcsra! Remélem indult a csuka?
Kawaszeki! A gonosz B-s másik oldala!