ittis de délutánra jóidő lett én csaptam néhány kört de a gumán már érezni hogy nemugytapad mint kéne!anyira jó volt hogy rájöjjek kell uj gázbovden mert elszakatt és kuplung mert 8000után már elcsuszik
a bolyli az a golyszli titkositott szava hogy pipi csaja netuda mirőlvan szó tudod lesznek vad amazonok és jólenne ha pipi hozná a golyszlit nemhagyná othol a csajának ha ittis teljesiteni akar!
köszi sedu de nekem az kicsi de ha tudok rá valamit szólok!ma motoroztam 1 kicsit de a volt gyári kawa gumád már egyálltalán nem tapad! hideg már neki az aszfalt!1-1 intenziv fénknél már csak tolja az elejét!a tavaji telet végig mociztam ,sok melegitő sok pulcsi kabát mivel a bőrruci hideg volt magába,alá meg nemfért a spk pamut! csak 1 biciglis volt irható a számlámra ez azért nemrossz statisztika!
A régit füstöld le! Nem kell sokkal többet melegíteni, mint a hagyományos sport gumikat. Minél durvábban adsz neki annál jobban fog tapadni. Az én első gumim már legalább 6000-et ment és alig kopott. 10 fok alatt ne használd!
Jiiimy! Jövőhét péntekre intézd a szabadnapod asszonyodnál! Én már elkéreckedtem mindenhonnan... Pénteken már nem dolgozom...
Viszont most mennem kell melózni...
Ez számít?
persze néha van "ereszd el a hajam"
Viszont most mennem kell melózni...