Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha ez a csajod volt akkor igen!
Én rá ültem és odébb toltam, mert útban volt.
Ez számít?
ittis de délutánra jóidő lett én csaptam néhány kört de a gumán már érezni hogy nemugytapad mint kéne!anyira jó volt hogy rájöjjek kell uj gázbovden mert elszakatt és kuplung mert 8000után már elcsuszik
Itt esett!
moccozot ma valaki?
benned biztam de pipibe lehet e?
Mindig van nálam
hozzál teis bolylit!
a bolyli az a golyszli titkositott szava hogy pipi csaja netuda mirőlvan szó tudod lesznek vad amazonok és jólenne ha pipi hozná a golyszlit nemhagyná othol a csajának ha ittis teljesiteni akar!
Te, ez a bolyli, a vízmelegítő becézett alakja?
sed jössz akkor pipivel meg jimyvel?pipi bolylit hozzál!
köszi sedu de nekem az kicsi de ha tudok rá valamit szólok!ma motoroztam 1 kicsit de a volt gyári kawa gumád már egyálltalán nem tapad! hideg már neki az aszfalt!1-1 intenziv fénknél már csak tolja az elejét!a tavaji telet végig mociztam ,sok melegitő sok pulcsi kabát mivel a bőrruci hideg volt magába,alá meg nemfért a spk pamut! csak 1 biciglis volt irható a számlámra ez azért nemrossz statisztika!
Robi van egy eladó 92-es 520-as debrecenben 200,000Ft-ért. Nemrégen lett felújítva a motorja, szép hangja van. Picit rozsdás.
Mert még nem házasodtál meg
Köszönöm szépen! A telefonja sajnos ki van kapcsolva, biztos naffaluba ment tüntetni!
10 fok alatt a hintaszékbe ülök, a kandalló elé, nem motorra.
Közút kezelő narancssárga motor. Az utolsó képet kár volt betenni. Az unalomig ismert 916-os faridom már 5 éve nem divat. Már az MV idom is felejtős.
Miért megveszed a ZX10-emet?
A régit füstöld le! Nem kell sokkal többet melegíteni, mint a hagyományos sport gumikat. Minél durvábban adsz neki annál jobban fog tapadni. Az én első gumim már legalább 6000-et ment és alig kopott. 10 fok alatt ne használd!
Köszi,vigyázok is rá ahogy tudok
persze néha van "ereszd el a hajam"
Nekem minden nap, szabadnap.
Jiiimy! Jövőhét péntekre intézd a szabadnapod asszonyodnál! Én már elkéreckedtem mindenhonnan... Pénteken már nem dolgozom...
Viszont most mennem kell melózni...
Meg döntöd a tv-t menet iránynak , úgy belendülnek a pályán sose ának meg