Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első szabadedzésen Parkes 4-ik lett 0.151 hátránnyal. Haga-tól 8 századra van csak! Remélem kitart vasárnap estig a lendület!
na figyelj csákó most hívott a légbeömlős ember a vateráról hogy én nyertem sz.fehérvári a csákó, ma vagy hónap este lemegyek érte sz.battáról. a gázolajat kell csak fizetned, hétfőn dél körül a tied lehet a cucc. fényesítsd a kiput a hétvégén. itt egy kőműves telefonszáma: az illető lókolbászt árul a zsibinél, én úgy hívom fel hogy :van lókolbász eladó? szal kőműves=lókolbász:70-940-9532. elmondod a bánatod és egyezkedtek.
Hát ez így annyira nem igaz. Az én mocimba több blokkot kapok bontottan mint vázat. Amúgy meg nem hiszem, hogy a ZX-10R WSBK verziója a lóerőhiánytól lenne hátul. Superstockban többször is dobogóra állt vele a Fores.
valszeg a plusz lovakért a 1000rr jelleggörbéjét is megváltoztatják és még + fordulatot lapátolnak a motorba, a kawának is ezt kell tennie de az anyaga nem bírja. a zx10r már utcai változatban is motordefektes lesz, a többi márka csak megsemmisül a balesetekben. igaz nagyon pontra tett blokkok ezek de a többiben van tartalék-ezt kicsit román megfogalmazásban írtam- vagy aki kawát vesz az eszement tempóban nyesi a technikát.
Szólni kell a Ten Kate úrnak, hogy álljanak át a Kawasakira. Hátha Ő tud vele kezdeni valamit.
a yamadát és a dukit nem említettem ők már felnőttek a kategóriához, ki szabályosan, ki a szabályokat a saját szájíze szerint alakítva. az viszont pozítívum hogy a 6-os a összesített dobogóért küzdhet, a látványos motordefekteket kivéve amit az egész világ láthatott!
uhhh, sykes csak esett kelt az ez évi derbin. holnap újra próbálkozhat, fontos gondolat hogy a KAWÁNAK nem évről évre versenyzőt hanem motorblokkot és futóművet kellene cserélni! ! ! érdekes a ten kate hondák végsebessége az év elején kicsit sem érte el a kívánatost, kb 5 futammal ezelőtt meg kezdték megenni az élmezőnyt, rea még haga izom dukiját is megette a célegyenesben, tehát fejlődtek évközben. a kawa csak stagnál egész évben! hiába a 100x utcai tesztgyőzelem, amint sbk szabályok szerint kell futni azonnal lesüllyednek a futottak még kategóriába, érdekes az 1000 rr nem utcai tesztgyőztes de ott van a toppon!
Használt gumi? Pipi szerinted a múltkori palacsintádba honnan volt a vanília puding.
Igen. A másik versenyzőjük meg a Sykes lesz.
Erről olvastatok már?
Fontos hír a Superbike csapattól, hogy 2 éves szerződést írt alá a Kawasaki Racing Teammel az ausztrál Chris Vermuelen. A jelenleg a MotoGP-ben versenyző Vermuelennel hamarosan, egy rövid bemutatkozó riportot olvashat a kawa.blog.hu oldalunkon.
ámerikásnak ámerikás !de mééé van rajta a karburátorfűtés! az csak ojorópai modellen szokásos! a kiegyenlítőtartály nélkül feketében szép a block!
Határeset efogadom... Mive jobbkormányos feltételezhetően Sidekick
Aztán barátom mié fejtetted meg ilyen gyorsan ezé neked még csak ez jár mert itt tartok...
suzuki vitara
Ja Enézés a gyengébbek kedvéért a találós kérdésem a 12693-as hozzászóláson lévő képről kérdez
Csá Jimy jó a gumi? Te gumit használtan veszel? Tele van cuccolva? Sose húznék olyat a farkamra...
Na találós kérdés!
Tehát aki a Basi által Belinkelt elcsúfított b-s kawa megett rejtező autó márkáját és típusát elsőként megmondja micsoda(én tudom me van a családban) akkor az kap tőllem a ma főzésre kerülő csülök+comb pörköltemből...
Elég necces Vader efogadjuk!
Második!
Ez elég tisztán ment 7 alvók
ez a qva gixeres helyi csapat állandóan vetkőztetné a b-s kawámat, de nem állok kötélnek, amíg fúj a szél egy fighteren addíg nekem sem lesz puci masinám, fújt eleget a cbx 550-en, slussz!
qqqqva szép a b-s blokk feketében,és a két leaser kipu nekem már meg van! vagy egy arrow titanium mered majd az égnek?
tisztelt basi2 fórumozó, ne bazd fel a fantáziámat!
Sedu köszi a gumit. Jó lesz.