Csak remélem,hogy kacsa!
Bár manapság pattantak már ki olyan ötletek politikusok(meg kif@szom!)fejéből,hogy már talán meg sem kellene lepődnünk egy ilyen hallatán!
Van nagyon jó pilot sportom párban. A hátsó kopott az elsőt télen is fogod tudni használni. Csörgess meg. A BT012 az inkább túrás gumi. Jó hogy ennyit kibírt.
Ráadásúl mit ábrázol az a kép?
Vagy ez is valami találóskérdésféle?
Se pörit, se palacsintát nem ígértél a megfejtőnek...
Így, nem mondom meg, hogy ez a te 9-esed, gépi mosás után...
Szasz Bogyesz, Jimy! Eddig dolgoztam, ez a fránya kapitalizmus... Pénteken megyünk, Jimivel is pontosítok, reggel akarnék indulni, péntek délben már a Panyalai aszfaltot szeretném szétrúgatni a csühögővel. Mivel Jimynek minden nap szabadnap, így eddig úgy néz ki nincs akadálya az indulásnak...
Golyót viszek édeset is büdöset is, ami megmaradt idénről. Külön ezért már szezon végére nem vásárolok 3000/tasakért...
Ha minden kötél szakad, Jimynek elhorgásszuk a gatyában lévő büdöseit, az egyikkel etetünk, a másikat felfüzzük a horog alá...
Bár manapság pattantak már ki olyan ötletek politikusok(meg kif@szom!)fejéből,hogy már talán meg sem kellene lepődnünk egy ilyen hallatán!
Lehet hinni ennek a hírnek?
http://forum.index.hu/Article/...
u.i.: generátorfedél még mindig érdekelne 99-es évjárathoz... max 2021-ig
Emilbe írd meg posta címed, óvasgasd az adatlapom. Na jó a többiek is kaphatnak. Söré
A kép nem találóskérdés csak úgy felraktam,h,gyönyörködjenek a dupla lámpásba az egyszemű B-sek.
Vagy ez is valami találóskérdésféle?
Se pörit, se palacsintát nem ígértél a megfejtőnek...
Így, nem mondom meg, hogy ez a te 9-esed, gépi mosás után...
Hogy, mersz beelőzni? Picsádonrúglak!
Na léptem én is, holnap korán kelek...
Golyót viszek édeset is büdöset is, ami megmaradt idénről. Külön ezért már szezon végére nem vásárolok 3000/tasakért...
Ha minden kötél szakad, Jimynek elhorgásszuk a gatyában lévő büdöseit, az egyikkel etetünk, a másikat felfüzzük a horog alá...