Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,és az ablakot ne felejtsd el kinyitni!
Írd meg a címed,s küldök egyet!
9363, hogy Te milyen önző vagy! És mi lesz így a sörömmel ?!
Szerintem is kamu!
Csak remélem,hogy kacsa!
Bár manapság pattantak már ki olyan ötletek politikusok(meg kif@szom!)fejéből,hogy már talán meg sem kellene lepődnünk egy ilyen hallatán!
Sziasztok!

Lehet hinni ennek a hírnek?

http://forum.index.hu/Article/...

u.i.: generátorfedél még mindig érdekelne 99-es évjárathoz... max 2021-ig
Kösz,de a többségét már láttam,kétszer meg úgysem nézem meg!
sedu megvan a 2db metzeler azt fogja megkapni!
ez 1 elmebeteg de végülis olyan mintha folyton kerózna a második kép az brutál!
Kawaszeki! Ajánlom figyelmedbe a "chopperesítést" is!
Hali! Kilencháromhathárom ekűggyem DVD-n az összes részt.
Emilbe írd meg posta címed, óvasgasd az adatlapom. Na jó a többiek is kaphatnak. Söré
Van nagyon jó pilot sportom párban. A hátsó kopott az elsőt télen is fogod tudni használni. Csörgess meg. A BT012 az inkább túrás gumi. Jó hogy ennyit kibírt.
Aki nézte az előbb(9-től)a Discoveryt,az már tutira tudja,hogy miért is a legjobb gép a Kawasaki!
Délelőttös vagyok csak ezért voltam ilyen gyors,bocs!
A kép nem találóskérdés csak úgy felraktam,h,gyönyörködjenek a dupla lámpásba az egyszemű B-sek.
Ráadásúl mit ábrázol az a kép?
Vagy ez is valami találóskérdésféle?
Se pörit, se palacsintát nem ígértél a megfejtőnek...
Így, nem mondom meg, hogy ez a te 9-esed, gépi mosás után...
Mi a jófenét csinyász Vader?
Hogy, mersz beelőzni? Picsádonrúglak!
Jó reggelt hétalvók!
jólvan cimbik!általában énis ráérek szinte mindig!akkor jöttök amikor gondoljátok de addig még beszélünk!jócakát!
Nem Jimy... Neked ez már megváltás lesz...
Na léptem én is, holnap korán kelek...
Jóccakát!
Nem fog fájni?
Szasz Bogyesz, Jimy! Eddig dolgoztam, ez a fránya kapitalizmus... Pénteken megyünk, Jimivel is pontosítok, reggel akarnék indulni, péntek délben már a Panyalai aszfaltot szeretném szétrúgatni a csühögővel. Mivel Jimynek minden nap szabadnap, így eddig úgy néz ki nincs akadálya az indulásnak...
Golyót viszek édeset is büdöset is, ami megmaradt idénről. Külön ezért már szezon végére nem vásárolok 3000/tasakért...
Ha minden kötél szakad, Jimynek elhorgásszuk a gatyában lévő büdöseit, az egyikkel etetünk, a másikat felfüzzük a horog alá...