Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindegyikbe az kell, csak kopottak vannak amik nem érnek annyit hogy beépítsd. zsolti pécsen vagy áááámeriká télre meg is jön olcsóbban . minek basszalak át! kormány cső van bőven.
Szekibá, jobbos kormánycsöved van Céhez? Most jobbra sikerült elperecelni pályán . Más baja nem lett, csak elgörbült. Amúgy céhez van váltód? Szarakodik a hármasom, télen szétborítom. Valószínűleg az a két (3-ashoz tartozó) fogaskerékpár kell.
Hétvégén megkereslek privátba!
Rendesen be lett koptatva ez alatt hidd el, úgy ahogy kell,nem megégetve stb,de nem tetszik vissza is raktam a gyárit,ugyhogy akit érdekel hívjon bátran.30/5050942
Az 50 km-t látom, inkább az a kérdés, hogy ez alatt mennyit fékeztél? Szóval be kéne koptatni rendesen...
Elárulnád, hogy mennyi km-t mentél vele és mennyit fékeztél? Mert két nap alatt nem kopik össze a tárcsával, és az előző betét anyaga sem jön le a tárcsáról ennyi idő alatt. Szóval kicsit elhamarkodottnak érzem ezt...
Szoval csunyát bukok, 0630 5050942
Ûdv, zx9 es hez( 2001) ebc fékbetét eladó 50 km van benne, nekem nem jön be, 10 e ft. 2 napja raktam be, 24.000ft volt........
Lesz fórumos tali? Mert már unom a motoros találkozókat! Nem olyanok mint régen.
Ha valakinek a fordulatszám mérője rakoncátlankodik szóljon s meg mondom,hogy hol a hiba én meg csináltam az enyémet igaz kihullott egy pár darab hajam.
Nem tizeddel hanem tieddel csak ez a szar telefon helyettem irkál :-D
Szia volt 10-sed mikori évj ??
Mi történt a tizeddel?
Sziasztok.Keresek zx9-hez első felső főfékhengert.99-es évjárat.Koszonom előre is
Én tudok adatlap!
Hi
Eredeti matricák.....
https://www.kawasakimotorcycle...(red)(zx900-c2)?uID=0.
Szegény oszit ne bántsd már szeki Ő rendes tag még ha csak egy gixije van akkor is
Hátha egyszer nagyodt álmodik azt vesz magának egy rendes motort kawasaki márkában.

apropó bogyeszról tudni valamit? Lassan eljön az ideje a panyolai fórumos talinak
szerintem bármelyik dekoros tud már ilyet a mai világban ez nem kunszt
50 000 ft/pár matrica????????
320 ft körül van egy lityi benzin azaz 156 liter, 7,8 tele tank
ez kifut kb. két lájtosabb hétvégét, remélem inkább beletankoljátok ezt a pénzt mint ráragasztjátok
csak a zx9r felirat nem akarom elhinni hogy 50 ezer ft a 2 db
raszter pontos matricát nem kapsz, azaz szín átmenetest. hiába linkelnénk bármit is. vagy veszel egy eccerűt és a föstő meg fújja neked.