mindegyikbe az kell, csak kopottak vannak amik nem érnek annyit hogy beépítsd. zsolti pécsen vagy áááámeriká télre meg is jön olcsóbban . minek basszalak át! kormány cső van bőven.
Szekibá, jobbos kormánycsöved van Céhez? Most jobbra sikerült elperecelni pályán . Más baja nem lett, csak elgörbült. Amúgy céhez van váltód? Szarakodik a hármasom, télen szétborítom. Valószínűleg az a két (3-ashoz tartozó) fogaskerékpár kell.
Rendesen be lett koptatva ez alatt hidd el, úgy ahogy kell,nem megégetve stb,de nem tetszik vissza is raktam a gyárit,ugyhogy akit érdekel hívjon bátran.30/5050942
Elárulnád, hogy mennyi km-t mentél vele és mennyit fékeztél? Mert két nap alatt nem kopik össze a tárcsával, és az előző betét anyaga sem jön le a tárcsáról ennyi idő alatt. Szóval kicsit elhamarkodottnak érzem ezt...
Ha valakinek a fordulatszám mérője rakoncátlankodik szóljon s meg mondom,hogy hol a hiba én meg csináltam az enyémet igaz kihullott egy pár darab hajam.
Szegény oszit ne bántsd már szeki Ő rendes tag még ha csak egy gixije van akkor is
Hátha egyszer nagyodt álmodik azt vesz magának egy rendes motort kawasaki márkában.
apropó bogyeszról tudni valamit? Lassan eljön az ideje a panyolai fórumos talinak
szerintem bármelyik dekoros tud már ilyet a mai világban ez nem kunszt
50 000 ft/pár matrica????????
320 ft körül van egy lityi benzin azaz 156 liter, 7,8 tele tank
ez kifut kb. két lájtosabb hétvégét, remélem inkább beletankoljátok ezt a pénzt mint ráragasztjátok
Eredeti matricák.....
https://www.kawasakimotorcycle...(red)(zx900-c2)?uID=0.
Hátha egyszer nagyodt álmodik azt vesz magának egy rendes motort kawasaki márkában.
apropó bogyeszról tudni valamit? Lassan eljön az ideje a panyolai fórumos talinak
50 000 ft/pár matrica????????
320 ft körül van egy lityi benzin azaz 156 liter, 7,8 tele tank
ez kifut kb. két lájtosabb hétvégét, remélem inkább beletankoljátok ezt a pénzt mint ráragasztjátok