Sziasztok, olyan problémám van, hogy melegen eléggé ciripelő hangja van a motornak hidegen csendes. A szelephézagok jók. A bal oldalról hallani erősebben a hangot a vezérműlánc meg ugye jobbról van, de lehet lánc hang? csak átvezeti a hengerfej a hangot? Találkoztatok már hasonlóval?
Na most beszéltem fazival, a lábáról jött le egy kicsit a plezúr, meg a nyaka merevedett ki mer fejjel vette le a padkát a körforgóba
Van neki egy 2002-es 9-e most azt akarja rendbe tenni állítólag a klükopsz gazdára lelt, bár még csak szóban.
Tavaly szeki meg fazi is volt tiszaföldváron, most mind a kettő a jobb lábára sántikál. Lengyusz se megy, én is inkább megnyomom egy kicsit a melót azt az idei földvárt most kihagyom
Az ára kimagasló!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Van neki egy 2002-es 9-e most azt akarja rendbe tenni állítólag a klükopsz gazdára lelt, bár még csak szóban.
Tavaly szeki meg fazi is volt tiszaföldváron, most mind a kettő a jobb lábára sántikál. Lengyusz se megy, én is inkább megnyomom egy kicsit a melót azt az idei földvárt most kihagyom
Az a fordulatszám mérő szarakodsa volt ott maradt a mutató ahol nem kellet volna