2000 3000 ????? gyerekek az enyém 5-6000 alatt mint egy simson :) de után indul. Helyes a bőgés az egyenletes teljesítményt gyárival adja le a legjobban. Nekem a könyök is vastagabb a gyárinál plusz 60 as nyitott végig na az tud hörögni 5000 alatt
nekem az a tapasztalatom hogy ezeket nagyon visszafogja alul a sport dob. volt már zx6-om 2db 9-esem, több dobot cserélgettem rajtuk hozzá lettek hangolva de sosem volt egyik sem az igazi. Csak gyári dobbal. Viszont a hangot meg kívánja az ember
Sziasztok!
Kigyorsitáskor 2000-3000 fordulat között ha koppra húzom a gázt betorpan a masina de, ha félig vagy háromnegyedig tekerem a gázt akkor gyorsul rendessen. Holnap kap új gyertyákat,olajat,meg kimosom a légszűrőt, aztán arra gondoltam ha szerintetek karbi probléma akkor azt is kipucolom.
Sziasztok. Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Sok volt benne a dini:)
2000-2001 ig valto fogaskereket keresek4 :)
2 fogaskerek erdekelne hatha pont van valakinek
Szoktalak látni. Eladó még? Nekem kék volt, párszor mentem el melletted vele.
Thx
Kigyorsitáskor 2000-3000 fordulat között ha koppra húzom a gázt betorpan a masina de, ha félig vagy háromnegyedig tekerem a gázt akkor gyorsul rendessen. Holnap kap új gyertyákat,olajat,meg kimosom a légszűrőt, aztán arra gondoltam ha szerintetek karbi probléma akkor azt is kipucolom.
thx
1999 zx9r keresek hátsó sárvédőt.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590