Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buzievagy?
Én magam részéről szívesen mennék, mindíg nagyon jól éreztem magam Viszont nekem elég egyet leszervezni egy évben, na mondjuk nem mintha nehezemre esne vagy nem várnálak szívesen benneteket
Ha valaki a régiek közül, (mixi, jimy, lengyusz, fazi, csimbi, himi, szeki és aki most hirtelen nem jut eszembe) huzalamat érez megszervezni, panyolát esetleg Karesz számát is tudja énrám számíthat Mindenesetre a grillsütőt azért hagytam lent tavaly, hogy idén ne kelljen cipelnem
én részemről befejeztem a fórumtalikat.......igazából nincs hozzá komentár,ennyi
Na most beszéltem vele azt mondta megunta a pofánkat mert állítólag mindíg baszogatjuk de ha akarjuk szervezzük meg
elfelejtettem főhívni majd rácsörgök

Egyébként nem láttam itt a pofáját egy hónapja Hímikén te nem fészbukkolsz?
Mer állítólag azon az agyhalott szaron lóg fenn mindég
Jó lenne má tudni azéé.....
1.jó reggelt ninják.
Nem én vagyok a panyolai házigazda
Én nyár elején tartom a kécskeit de azon már túl vagyunk
Bogyesz nem dugta erre már a pofáját egy ideje Eddig 7 év óta mindíg tartott gondolom nem lesz másként ez idén sem
Majd főhívom aszt meginterjúholom
Szevasz Szekikem!

leptetovillad van?
A motorcserével kapcsolatban a 326/2011. (XII.28.) Korm. BM rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kivonásáról és visszavonásáról rendelet ad információkat.
Motorcsere esetén a következő dokumentumokra van szükség:

– a járműhöz kiadott új típusú (kártyás) forgalmi engedély és törzskönyv vagy a régi típusú forgalmi engedély,
– a motor tulajdonjogát igazoló okirat,
– új motor esetén számla,
– külföldi számla vagy adás-vételi szerződés, és a vámeljárás lefolytatását igazoló okirat,
– belföldi számla (pl. járműbontói tevékenységet folytató által kibocsátott), vagy adás-vételi, csere, ajándékozási szerződés,
– típusazonos motorcsere esetén műszaki adatlap
– a törzskönyv illetékének befizetéséről szóló bizonylat, vagy nyilatkozat az illetékmentességről,
– forgalmi engedély illetékének befizetéséről szóló bizonylat, vagy nyilatkozat az illetékmentességről,

nem típusazonos motor beépítése esetén:

– a közlekedési hatóság által kiadott átalakítási engedély és műszaki adatlap,
– a hátsó rendszámtábla, mivel új műszaki érvényességi idő bejegyzése is történik,
– az érvényesítő címke díjának befizetéséről szóló postai feladóvevény, mivel új műszaki érvényességi idő bejegyzése is történik,
– az ügyfél személyazonosságát igazoló okirat.

Ezeken felül szükséges az NKH-tól is engedély. Javaslom, hogy minden esetben kérjen útvonalengedélyt is, ha az autót szemlére, szervizbe, vizsgára viszi.
Én is csak,azt akartam ezzel mondani hogy a használt és a friss olaj között érzékelhető a külömbség.......
én 5 ezrenként szoktam cserélni.

Hi
Castrolt töltött utoljára az elöző gazdája , én nemrég cseréltem Motul 5000 10w40 re .Határozottan puhább a váltó,csendesebben a blokk,kuplung ok! Gondolom 5000 km után ez is más lesz........
1.jó reggelt és motorozást.
Én motul 5100 10w40et használtam. nekem bevált. 10w50-estől csúszott a kuplung magas fordulaton (mind két 9-esembe)
Sziasztok.kérdésem a következő: ki milyen olajat használ? Mik a tapasztalatok?
abból jobb állapotúak vannak, már csak egy totálkárost kell találnod. a z1000 blokkot nem keresik az átépítők, a zx10-et igen.
Na, akkor majd csövezünk
Lehet, hogy megcsinálnom a Z1000 váltó átépítést, csak előbb szét kell borítanom a blokkot, hogy tudjam melyik fogaskerék körmei koptak le.