Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lennék túl hiszékeny?
Mielőtt össznépi pofozkodássá változna a fórum a nemlétező palacsintától, tegye fel a kezét aki láttott valaha Seduféle beígért palacsintát, akár fényképen, úgy is elfogadom!
Nem,te Yamuda-t írtál,az meg nem Yamaha!
Enyém!
A német Fighters magazinnal közösen építették! Turbós GPZ 750!
Az újságban lépésről lépésre le volt írva mit hogyan változtattak! nekem évekig járt ez az újság!
Volt is, van is Yamahám, Szeki látta egy órája. Ha szánnák rá egy kis lóvét nagyon sok kilencest megetetne. Olyan 2T szarokkal (nem 400-as, mint az enyém, csak 250 ugyanannyi súllyal) 2:20 körül mennek a ringen, kanyargósabb pályán még nagyobb előnyük lenne.

Emlékeztek még a Mad-Max Kawámra (Z750). Lehet rá turbót is rakni: link
Motorozott ma valaki?
Én igen! Qrva jó idő volt,úgy megy a motor ettől a hűsebb levegőtől,mint az állat.
Pipi,nemhogy ilyenkor motoroznál te is,akkor legalább úgy éreznéd,hogy az a bordó konzerves doboz még gurul is valamennyire!
Nana,el a kezekkel,a palcsitól,én voltam a gyorsabb!
és mi az a meg basz@m?
Mi az a HAON?
motoros baleset videója a HAON-on,ha valaki azt irja be hogy örömködöm azt meg baszom!
Ó,én ennyire nem vagyok motorszakértő!
Nekem az is csak egy fék!
9363 Yamaha mi? Sedu elég rendessen meghintáztatott téged, yamahát még csak zonorában látott...
A második képen a fék árulkodik
csillogjon villogjon a dob, a bilincs, az összekötőcsőből pedig kérem kivenni azt a kis benyomódást, és csillizzen de vagánul! én fellövessem az összekötőt, a karbon bilincset nem tom csillizni, a titán csövet pedig csak méretre vágás ótán lehet, de ha kőll akkor megcsillizem. válaszolj.
Az R1?
Az egy négyhengeres blokk?
Végül is mindegy,a Yamahát eltaláltam,tehát enyém a palacsinta!
Pipi,kocc!
Hát valószínű, ilyen csillagvadász jedimotor vagy mi, a Jedi visszatérből, mert a fejiodm helyett Dart Vader szuszogos maszkját vélem látni a bili nélkül. Gondolom elővigyázatlanul ment át a halálcsillag folyosóján, azt egy baka elütötte...
Az a piros nem inkább nitro tartály?
Valahonnan innen, kb. 3 oldallal korábban. Van még néhány turbós gép, főleg gpz750 katt
Szerintem 1100-as motor gondolom big bore kittel, NOS, és turbó. Drag versenyeken ilyen szokta pörgetni a 35 centi széles autógumit Néhány éve Kunmadáron beszélgettem egy sráccal. A busa blokkja nem bírta, ezért visszatértek erre a régi technikára!

Szeki köszi, hogy eljöttél, számítok a Ram-Air-re és a kipufogóra is! Addig ne is szedd szét. Polírozzam fel a kilences csövet?
huhuki gs 1000 valahonnan 1982 környékéről. a fordított teló 2005-ös 1000-es, a turbót nem látom a kipu kitakarja.
csakl lesz abból a palacsintából valami pipi!sedu ezt a képet honnen töltötted?
2007-8-as R1!

Van még egy találós kérdésem. Ez mi (és ki mer rá felülni)?!

A palacsintáról annyit, hogy alig bírtuk ketten megenni, mert nem jöttetek oda hozzám, pedig nem sok nagyhangú Z1000 volt a parkolóban.
Pipi emlékszel milyen jót ettünk a Sedu palacsintájából a ringen?
Na,kb most is erre számíts!
Na amennyit én abból kapok, látatlanba felajánlom a felét...
Édesapám szokta vót mondani mikor kérdezem tőle, hogy "Nekem nem jár? " Azt mondja "járni jár fiam, csak jutni nem jut"