Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem bejön ezafajta stilus tipustól függetlenül! legutóbi 2db giximet megvétel másnapján már alakitottam is átfelé igaz az utolsót már csak téleg ütés vágásra tartom!és téleg igazavan sedunak még mindig birja pedig már kapott bőséggel pipi engem a márka nemhat meg jólegyen és kész és motorosok vagyunk ez a lényeg márkától független!
A fékolaj a lőerő
Papucs!
Úgy néz ki mint ha valami motornak a karikatúrája lenne.

Ahogy összecsavaroztam a Yamahát kereslek a hirdetéssel kapcsolatban. Most a Skodát kellene elhozni fatertól, meg amúgy is jön a hó és menni akarok a hegyekbe csapatni
Köszönöm a bizalmat. A Z-t sem törtem meg, előtte a kilencest sem, pedig mentem velük eleget (2xKkm).
A tízeshez hiányzott néhány idom, illetve a motorját kellett javitani. Nem vagyok olyan de most irigykedjél színre fújt gyári oldalidom a tízesre alku nélkül 5000-ért vettem!
A bogyó motorjának tényleg szép hangja van, egy pisszenés sem jön ki belőle, pedig néhány gumit már elkoptatott
ZX-9 R B! Strret!
Na lépnem kell (pipiné)
Aki azt állítja, hogy a motorjának szebb a hangja az enyémnél az festi magát...
Ne rijjá mán Sedu vazze akkor nem volt törve. Még lehet
kuplung nem csak lóerő...
A bogyó motorjának sokkal szebb hangja van, mint a kawádnak
Pipi milyen motor volt törve?! Az enyém biztosan nem. Légy szíves ne fikázd a motoromat, tényleg nem volt törve!
Van debrecenben szeki barátjának egy 1100-as szuszka 1200-es Bandita belsővel. Aki akar pacit a gépébe itt talál segítséget.

Természetesen te kivétel vagy

A Z-t nem bánnád meg. Még az újabb fajta ZX-9R-től is tartósabb a blokkja, van hozzá tuning olcsón, de persze alpból is szépen megy. nem kell kuplung hogy emelje az elejét
Bogyesz! Ne a palacsinta miatt vegyél kawát
Hanem életetbe egyszer legyen egy jó motorod...
9363 Látod? Sedu, hogy fent hordja az orrát, mióta megvetta a péppé tört 10-esét? "kihangsúlyozza, hogy 9-es tulaj" de nagyra van azzal a 100 köbcentivel. Most már el sem kell találni mit ábrázol a kép. ÁÁÁ az ilyet nem vesszük be, nem ma születtünk...
szépszép de ez 1 olajos banditosz!palacsinta szuzisnak már nemis jáár? kénytelen leszek venni valami zxr-t vagy z-t
Aki eljön Debrecenbe (9-es tulaj) vendégem palacsintára. Van rá tanúm, hogy vittem. Gyalu a bordó kilencessel, és egy 6-os tulaj, akivel megettük :-)

Bogyó ne legyél kirekesztve: szuszka
Ja,bocs,ezt eddig nem tudtam!
Dehát te is csak most szólsz?
Egyéni szleng nem szabályos,így nem is érvényes!
9363 Te nem hiszékeny vagy csak hülye...
Múlthét szombaton a legnagyobb hidegekben motoroztam 50 km-ert, írtam is. A tűzoltók feszítővágóval szedtek le itthon, mert a bőr ráfagyott az üllésre...
Én így mondom,ide vele!