Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor edd meg egyedül,azzal ne foglalkozz,hogy más is szereti!
9363! Mondtam, hogy visszafelé fejlődsz, bár rohamosabban, mint gondoltam...
A kérdés az volt milyen motor látható a képen?
Nem kérdezték, sem a márkáját, sem a típusát.
Én leírtam mit láthatunk, tehát megnyertem a döntőt , el a kezekkel a palacsintámtól...
Akkor talán valami Yamaha.
A festése segít. Az én tartalék motoromnak is hasonló festése van, ha egy nap alatt szarrá törném mind a 2 kawát és még lenne kedvem motorozni. A kép is csak illusztráció, az enyém piros fehér.
Én tudom,én tudom,ez egy Yamuda!
Én megmondom Sedu. Ez egy sárga motor, sárvédők nélkül, jó nagy ülésmagassággal.
A palacsintát jövőhéten hozzad Amenyiben megzabálod odáig, a fejedre húzom a bográcsot, pörköltestől, tűzforrón...
ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is...
Sza Jimy! Elfüstölöd az elsőt?
Hogy a picsába rakod át előre a hajtást...
Bár tudom neked ez nem nagy ügy, láttalak már láncot is cserélni...
Valami Benelli?
9363! Az utolsó mondatod túlzás. Kb. 1 éve vagyok fent a fórumon(mindenki legnagyobb örömére)
De a te esetedben az agyad max visszafelé fejlődött, azt viszont látványosan....
06=16MFt.

Óvatosan húzzátok a gázt! Szeptember 8.-án meghalt az a srác aki a ZX10 blokkos Z-t csinálta (a videóim között megtaláljátok). A vidi alapján tudott motorozni, tényleg érezte a gépet.

Aki megmondja milyen motor látható a képeken vendégem egy palacsintára
Meséltem nektek régebben egy csoda fék-ről, amit egy épített HD-n láttam, ami persze nem indult a 06 millás ára ellenére. Itt a kép:
Csak a 2 gumit.
Mi kettő? Gumi + asszony, vagy a 2 gumi?
Asszonnyal beszéltél? Ha tetszik 9-ért viheted mindkettőt!
Két évig. Ez a köcsög japán betűs billentyűzet.
Kéz évig voltam sport bíró ilyen és ehhez hasonló traktor versenyeken . Isten királyú mentek a srácok. Na azóta nekem is fáj a fogam valami hasonlóra .
Én ha tehetem -és eladtam vagy 4 motort a jelenlegiek közül- veszek egy ilyen traktort. Csak télre bohóckodni.
Nagyon szép a motor!
Holnap elfüstölöm a régi elsőt, azután jöhet a másik .
Köszi traktorom még nincs
Ilyet is küldhettem volna:
És a szöges gumi, esetleg hólánc

Nekem is 5,2-5,4-et evett a gép 140 alatt kíméletesen. Nem nagy dolog. Csináld meg ugyanezt egy fiatalabb 1000-es sportmotorral!
Viszont tudott enni 15 litert is a ninja

Mondjuk azt nem tudta, mint a ZX10, hogy kis fordulaton odahúztad neki és rendesen megindult. Túrasport na
Én nem vettem észre hogy változna valami a teljesítményén
Fogyasztása is figyelemre méltó:5,2 l/100-on országút 130-140,hegyi kanyargós,város vegyesen.Mindez 2 személlyel.
Ugyanitt a 900 RR 7 litert zabált.Persze nem egyforma a csuklómozgásunk
De azért -18 és + 10 között van egy kis különbség,úgy gondolom!
Azt írod Te is,hogy:"télen!"
De most október van még csak,s közel sem télies időjárás.De ha úgy adódik,hogy januárban vagy februárban egy-egy napra van 8 - 10 fok pluszban,akkor én bizony kihozom a motort néhány karikára a hónap elnevezésétől függetlenül!
Nálam a motorozás nem jelent egyet a határok folyamatos feszegetésével!
Azért van az embernek a feje a nyakán,hogy gondolkodásra is használja,és alkalmazkodjon a körülményekhez.
14-15 éves koromban a Simós korszakban nekem is mindegy volt,hogy hány fok van,ma már nem!Mert felnőttem,s az agyam is fejlődött a testemmel együtt,azt hiszem !