Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máma csak akkor tátottam el a számat ha hánynom kellett.
Annyi erő sincs bennem, mint egy sz@rosgatyában.
Tudod hova mennyé a söröddel...
Különben is Cápának ígérted.
Asszem felhagyok a horgászattal...
Nagyon kemény sport ez...
Asszem jól fog esni egy sör, pipi küldjek fény postával egyet
Onnan való az én vasam is. Olaszból hozzák. Herty rendes srác csak sok információja nincs az aktuális motorról, nem hogy ki se próbálják, de be se nagyon indítják őket...
Elkelt a bordó b 470-ért
Van még egy szerencsés akinek van izlése...
csak nem a Grandés tizest vetted meg?
Szevasz Kawaszeki!
Mivel Magyarországon vagyok bejelentkezve nincs olyan hogy személyes átvétel opció! Kibaszott "ária" faj!
Sedu! Privi mailban írd meg mit szeretnél hirdetni! Részletesen németül vagy angolul! Képeket mellékelj! A tönbbit majd Mailban vagy telefonon megbeszéljük!
Szeki van alkatrész az új motoromhoz?

A sündőr biológiai jellemzése

A sündőr (Sündőrusz sündőrusz) az emlősök (Mammalia) osztályának sünalakúak (Erinaceomorpha) rendjébe és a sündőrfélék (Sündőridae) családjába tartozó faj. Hordában él. Egyes biológusok szerint a pufajkás domesztikált alfaja. Közismert nevei többek között a kék, a sün, az ávós, a droid, egyes tájegységeken más elnevezésekkel is találkozhatunk.
Előfordulása

Őshonos a judapesti Teve utcában.
Alfajai

Sündőrusz sündőrusz süntetusz - fellelhető a Kossuth téren
Sündőrusz sündőrusz trafipaxusz - autóutak mentén fellelhető
Sündőrusz sündőrusz közbiztonságrafelügyelusz - nagyon ritkán, elszórtan fellelhető
Megjelenése

Testhossza nagyjából megegyezik az emberével, testtömege sötétkék bundája, gumibotja, bilincse, fegyvere és jelvénye miatt nagyobb, mint az emberé. Kádárkolbásza 30-50 cm hosszú.
Életmódja

Hordában jár vadászni, leggyakrabban kormánytagok (Miniszterusz hazugusz) utasítására. Süntetőket (Süntetusz szélsőségesusz), főleg Árpád-sávos zászlóval felszerelteket (Süntetusz szélsőségesusz árpádsávusz) fogyaszt, ezzel egyesek szerint hasznot hajt, többek szerint viszont inkább kárt tesz a demokráciában.
Szaporodása

Tisztavatással szaporodik, az itt felavatottak azt megelőzően valamelyik sündőrképző iskolába jártak, ahol megtanulják az izraeli vízágyú, a tonfa és egyéb süntetésoszlató eszközök használatát, kötelező vizsgát tesznek igazoltatásból (sün-formáció előnyben részesítve), hazudozásból, parancsteljesítésből és oszlatásból. Amennyiben sikerrel teljesítik a vizsgát, látszólag vége a bábállapotnak, és kormánybábokká, kifejlett sündőrökké alakulnak.
Védettsége

A Btk. 229. § által meghatározott eszmei értéke 2-8 évig terjedő letöltendő szabadságvesztés.
Köcce. Sajnos nem megyek olyan jól mint szeretném de mentségemre legyen mondva idén az első pályanapon elestem.(Saját hibámból). 2:02-őt szerettem volna menni idén de júniusban már úgy voltam, hogy visszaépítem a motort és abbahagyom a pályázást annyira fostam. Nem bíztam a motorban. Aztán egyik haverom segített nekem. Ment a motorommal és közölte aki ezzel nem tud menni az egy balfasz. Mondom akkor ha megdöglök is! 2:30-ról egy menet alatt visszamentem 2:15-re. Aztán 05-ig jutottam. Jövőre okosabb leszek remélem.
A hülyékről meg annyit, hogy ugye elég sokat pályázom de annyival találkozom, hogy már nem is szólok be nekik mert belefáradtam. Itt néha kiírom magamból de amúgy leszarom. Mindenki szidja a gumit, a motorját, a többi pályázót, de közben a 2:30-as körében 2X gyorsabban ment mindenhol mint én.
És félreértés ne essék. Nem tartom magam se jó se gyors motorosnak. Elég sok pályázós tapasztalatom van ezért ÁLTALÁBAN tudom mit beszélek. De nálam legalább 100-an jobb kört mennek a ringen és van közöttük olyan aki negyed annyit sem pályázik mint én. Nem zavar, nem irígykedem. De a bugrisok zavarnak.
A 2-es az meglepett engem is amikor előszőr voltam a ringen Láttam ott már mást is hasalni..
Körönkét átagba 2X van rá esély az összeakadásra. Ha előzök a b@lf@szkám mindí becsap elém, pedig ha engem nem hall akkor egy grippent se...
A nálam jobbakat segítem az előzésben...
Ez qva jó volt. Ettől csak az a csaj volt jobb, aki siránkozott, hogy feltartják. Na szóltak mindenkinek, hogy engedjék, mert versenyző, meg pályamotor, stb. A következő menetben a boxutca bejáratánál le is parkolt
Maradj mán városi betyár...
Ringhez nem vagy tökös számítógép huszár...
Egyedül a motorok+csajok-on nyomod jól...
Egy fórumtárs előzött meg ha jól emlékszem, annak kavicságy metál fényezése lett. Néhány ezres sportgép ment még el mellettem -főleg pályamotorok- illetve 1-2 újabb Z. Abból az egyik szó szerint állva hagyott. Jövőre visszatérünk az idő kérdésre is, persze már a ZX10-zel. Akkor majd lehet méregetni
Engem sosem a lassúak zavarnak hanme azok akiknek fogalmuk sincs az egészről. Aki az első körben körbemotorozott a gyors balosban aztán kilökte az előttem lévőt mert nem tudta, hogy jön egy jobb kanyar. Há mondom megnézem már ki ez a Rossi jelölt és megyek mögötte egy kört ha tudok. Nem tudtam mert a 2-es kanyarban elszállt mint a győzelmi zászló. Szerencse, hogy ott nem volt előtte senki.
80%-át a termékeinknek postán értékesítjül.
Nálam 5-10 dekát még elnéznek, max ennyit bírtam kiharcolni kb. húsz év alatt...
Így legalább majd nem tartasz fel senkit 2 kör erejéig,mert annyi alatt úgyis utolérnek!
Te ddt, mennyi idióta van.... olvastam a videóid kommentjeit... siralmas.
Amúgy meg facán mész!
Pipi mi vagy te díler? Legutóbb majdnem rájuk (posta) borítottam az asztalt. 30 kiló és 5 deka volt a csomag (az 5 deka a + ragasztó volt amit rá kellett ott tekernem) és nem akarták elvinni!
Hülyeségeket ne írj, mert Jimy menten elvágja a karját, ha a monitorra pillant. Ketten is mértünk
Persze biztos volt sokkal jobb köröd is de az utolsó menet gyenge volt...
Legközelebb utolsónak indulok kis szünettel, a b@lf@szok miatt...
Azt láttam. Asszem. A sikán után 2-vel a jobbosban dobta el. Szerencsétlen.
Startban az csak + 30 forint. Október 1 -től modosult a postai díjszabás. Kezdenek rájönni, hogy ellenfél a gls
Egyedi ajánlatomra nem is válaszoltak, még egy sz@ros naptárat sem kaptam tőlük soha év végére. kb. 3 millát postázok évente, le se sz@rják a fejem...
Mivel minden második körben láttatok csak osszuk el az időt kettővel. A célegyenesben már nem húztam, mert elfogyott a fékbetétem és még haza is kellett mennem
Ja az Kriplimotóé volt. Bár a gyorsba 2:47-el nem vagánykodnék...Jimyvel megmértünk.
Az öreg 9-el jobbat mentem a lassúba... Bár ott is sok volt a töketlen az első körben szotyolázhattam is volna, míg nem nyúlt szét a mezőny...
Nem kellett volna,jó neki legóként is!