Az az értelme, hogy a gyors csoportban lehet meccselni, a lassúban meg azt érzed, hogy te vagy a leggyorsabb.
Természetesen minél többet akartam menni. Csak akkor álltam ki, amikor egymásután 2 motort dobtak el előttem, és kb. egy tempóban motoroztunk. Az egyik egy szép kék kilences volt.
Amíg kapaszkodás nélkül tudsz ülni a földön nem vagy elég részeg!
Ez semmi. Én egyszer -leitattak- nem ismertem meg a saját apámat A barátom rám licitált, ő az édesanyját nem ismerte meg, elmondta mindenféle büdös ribancnak
Most mesélgeti az asszony mit is csináltam...
A haverom jött kocsérról utánnam /15 km/ nem bírt utolérni sz@r részegen gyomroztam neki...
Álítólag itthon kiestem a kocsiból. Bevittek, nem bírtam állni a lábamon. A húsba nem bírtam beleszúrni a villát, ami a számba volt falat az kiesett belőle... Amit mondtam nem lehetett érteni, bevertem a fejem a kazánház falának sarkába, ja a moci kulcsot most adta vissza az asszony tán hidegen megpörgettem...
Asszem egy darabig kerülöm a nagy italozásokat, komolyan félek magamtól...
Egyenlőre nagyon is megy, inkább azt szeretném, hogy hallják, hogy jövök. Van otthon egy kilencesre való dobom, lehet az fog rá felpattanni. Könnyű és szép hangja is van.
Megnéztem a GPS-es videódat, te a leglassabb sebességet érted a kanyarsebességen, így 70 km/h pontos órával. A gumi oldalán csak akkor lesz kisebb a kerület (és a sebesség) ha azt már teljesen elkoptattad. A GPS az egyenes vonalban mért mozgásod sebességét méri, ezért mutat kanyarban kevesebbet, egyébként nagyon pontos egyenes vonalú haladáskor. Jól kened, jövőre találkozunk!
Csak ami rajta van. Nekem semmi nincs még benne. Most télen kap új láncot -1,+2-vel, meg a Jano-dobbal csinálunk rá egy összekötőt. Aztán ha lesz pénzem akkor tavasszal belerakjuk a Rapid Bike elektronikát. Esetleg tudok adni egy sportlégszűrőt mert az nekem kettő van.
Nem viccből írtam. 80-90 között borítom rá a kanyarra 2-3-ban, célegyenes vég 100-as tábla előtt 250.
Nincs véletlen sportdobod a tízesre? Esetleg összekötő cső?
Az áttételen kívül mit lehet még okosítani rajta (olcsón)?
Természetesen minél többet akartam menni. Csak akkor álltam ki, amikor egymásután 2 motort dobtak el előttem, és kb. egy tempóban motoroztunk. Az egyik egy szép kék kilences volt.
Ez semmi. Én egyszer -leitattak- nem ismertem meg a saját apámat A barátom rám licitált, ő az édesanyját nem ismerte meg, elmondta mindenféle büdös ribancnak
Nem lehetett lecsalogatni a pályáról...
Ha nem fogy ki a benga a tankjából, lehet azóta ott köröz...
Józanon próbáltad már,hogy mire vagy képes?
Kiállsz és mész újra. Mit csinál utánad megy és visszazavar a boxba?!
A haverom jött kocsérról utánnam /15 km/ nem bírt utolérni sz@r részegen gyomroztam neki...
Álítólag itthon kiestem a kocsiból. Bevittek, nem bírtam állni a lábamon. A húsba nem bírtam beleszúrni a villát, ami a számba volt falat az kiesett belőle... Amit mondtam nem lehetett érteni, bevertem a fejem a kazánház falának sarkába, ja a moci kulcsot most adta vissza az asszony tán hidegen megpörgettem...
Asszem egy darabig kerülöm a nagy italozásokat, komolyan félek magamtól...
Már úton van a postás, holnapra fog odaérni. 1700 volt a posta.
Ivás vagy horgászat?
Megnéztem a GPS-es videódat, te a leglassabb sebességet érted a kanyarsebességen, így 70 km/h pontos órával. A gumi oldalán csak akkor lesz kisebb a kerület (és a sebesség) ha azt már teljesen elkoptattad. A GPS az egyenes vonalban mért mozgásod sebességét méri, ezért mutat kanyarban kevesebbet, egyébként nagyon pontos egyenes vonalú haladáskor. Jól kened, jövőre találkozunk!
Nincs véletlen sportdobod a tízesre? Esetleg összekötő cső?
Az áttételen kívül mit lehet még okosítani rajta (olcsón)?
Tuningosoknak ideális, lehet reszelni, ha elrontod ott a gyári.