Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huhh ezt 2x szert nyomtam le.
egy zx6R-be szereltek be dyno jet kittet és biz mosolyt csal a pilóta arcára, ott ahol 12 000-nél csak forgott és tolt most már elemeli az elejét és olyat tol hogy mosolyt csal a pali arcára.
még így tavasszal felcsavarozom a 98-99 teljes vance&hines rendszert kíváncsiság kép hogy milyen a hangja, és mennyit vesz el belőle LE-ben, sztán hátha lesz egy karburátor kitt.
egy szűrő már meg van, az akra rendszer nem jött össze de vadászom, úgy mint a dyno kittet használtan természetesen.
a szűrő nekem már bent van, semmi különös eredmény , csak a ram air szívó hangja erősebben hörög.
ha valakit érdekel eladom a rövid akra dobot ami 9363-é volt.
irj egy árat kérlek a szűrőre.
no, ha előkerül a villahíd akkor beszélünk. kellene a szűrő.
Engem inkább az érdekel hogy alsó tartományba mennyire vátozik a gép? Pl Bandit 400 Martin dobbal nagyon halott volt alul,de persze jól szólt.
Hát ezt dobja válogatja. Igazából szart se fogsz érezni. Ha igen az azért van me vagy profi vagy és tényleg megdobta fél pacival. Vagy a másik, hogy beképzeled hogy jobb. Közbe még szarabb mint a gyárival...
Igazából dobja válogatja, hogy tényleg tud adni valami kicsit vagy sem.
Úgy éreztem... A teljesitményre vagyok kiváncsi
Hangra vagy teljesítményre???
Tegnap cseréltem le a gyári dobot de még nem probáltam a vasast. Mire számitsak mennyire lesz más?
Igazából egy rendszerrel ér valamit az egész együtt. Aztán meg be kell állítani a gépet. De utcára annyira fölösleges... .
Nagyon gondolkodom egy dynojet-en vagy factory pro szetten...de még nem döntöttem, azaz nem tudtam dönteni.
Igen, ezt nagyon sokan szokták észrevételként írni a Motulról.
Ennyit tudok segiteni: http://dynobike.com/zx9r.htm
Lecseréltem ma az olajat motul 5100 került bele. A váltó az valami nagyon finom lett (megkóstoltam)!
És mik a tapasztalatok? Karbiba bele kell nyúlni és egyebek? Fent-lent milyen ezzel a szűrővel?
Én nem cserélem csak van egy elado
Miért cseréli mindenki le mostanság? Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket?
Egy k&n szűrő nekem is eladó lett...
Bingó Vagy teherautónak álcázott motorkerékpár?!
UK ránézésre. Akkor ez jobbkormányos?
sárga rendszám. taxi??