Ne fossáá,,az gyüjti össze ami a beömlőkön összejön,,alul lenni kell 1 kis luknak,,ha nincs keresd meg és tedd szabaddá,,akkor majd kifolyik,,biztos a sok kosztól eldugult,,nekem is volt menne kb 2-3 dl mikor takarítottam,,,,
Szeki most hozzád szólnék..
Szeretnék egy kis segítséget, információt kapni tőled..
Adott egy Zx9R 99" tudod az a ződ-lila..
Nos ahogy bontom le az idomokat szépen sorban, elkezdett csepegni egy kis víz a Ram-Air -nál egy kis tartályból..
1: Milyen víz az?
2: Hogyan javítsam a hibát, ha az egyáltalán hiba?
3: Milyen oka lehet, ha hagyom tovább folyatni..
Köszi előre is:)
Ui.: Képeket csatoltam, hogy mi, hol, merre, honnan..
mert a legjobb V2-es motorblokk és egy jó futómű van alatta. egyszemélyes élménymotor, igazi v2 hangélmény hamarabb összetörik mint meghibásodik. kevés van belőle, igaz, de ha az rsv mellett el akarod dobni az agyad akkor ez jó alternatíva, tartós. ártartó járgány.
ami mérgesít hogy itt helyben 322-ért is lehet tankolni, nos tokajban 352.90 -ért lehetett volna tankolnom, tarcalon meg tök mindegy mert ott mindig egyforma a benga és az olaj ára.
Ez a magamutogatós autó helyett vehetetek volna jobbat és hasznosabbat, na meg szebbet Meg nem is túl szíp van nálunk a városban is jópár sajnálom is őket
Szeki most hozzád szólnék..
Szeretnék egy kis segítséget, információt kapni tőled..
Adott egy Zx9R 99" tudod az a ződ-lila..
Nos ahogy bontom le az idomokat szépen sorban, elkezdett csepegni egy kis víz a Ram-Air -nál egy kis tartályból..
1: Milyen víz az?
2: Hogyan javítsam a hibát, ha az egyáltalán hiba?
3: Milyen oka lehet, ha hagyom tovább folyatni..
Köszi előre is:)
Ui.: Képeket csatoltam, hogy mi, hol, merre, honnan..
1 milla környékén repkesnek. + - 300e.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
A mondás is úgy tartja akinek majomra van pénze legyen banánra is
Olyan van esetleg amivel kevesebbet szívsz mint a másikkal
van meg sok jo oto csak meg nem ultel benne
a batyam vette penteken ertunk haza.
megtalaltad a jobb gomb masolas funkciot es most szivatsz minket
a feltoltos netet meg lezabalja mire betolti