Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is van 1 db huhukim
meg is tanultam ezáltal egy közmondást: szarból nem fonsz ostort, de ha mégis nem csattogtatsz vele
"Csipeszt " kijavìtanám csőfogóra.
Elég, ha azt mondod, hogy eldobhatja a csipeszt, mert mostmár kézzel is megtudja fogni
Kénytelen voltam lemenni kutyába, hogy előcsalogassam a kedves mosolyod
gratula !
ezt nem írtad mikor meg lett a C kawa, tehát jobb. míg fiatal vagy és van lehetőséged használd ki.
na látod te sem érted a csípkelődést
Pappesz a jardon aszonta a cimbi hogy már éppen csak hogy meg kaptad a jogsit ugyhogy szerintem tegezzél
Ne higgy el mindent, amit mondanak
Első körben amúgy sem mentem volna, csak azért kérdeztem, hogy a tegezésről magázásra váltsak-e
má mi a fenének mennél el innen? a vén csocseszeket mindig is tiszteletben tarjuk
Pedig mióta gixerem van a faszom is hosszabb!
Ez most egy finoman fogalmazott húzzak a búsba felszólítás volt
ez a totyik is behalt nézz új kihasználható egység után
monnyjuk ott ahol motorolnak is meg jó fej pilótok vannak.
Az hogy mindig mindenhol kihúzom a gyufát az alap, de nincs összefüggésben azzal, hogy merre kóricálok
Olyan topikokat látogatok, ahol nem a karót nyelt szakértők vannak többségben és bírják a csipizést
Sajnos itt is elég nagy az elvándorlás
ne vetits killert sem fogadták be a gixer 1000 totyikba mert akkor ződsígesként leoltotta a kék fehér gárdát. most meg hogy felvette a keresztséget beépülőnek nézik és kifelé áll a rúdja a titánok közül.
te mivel húztad ki a gyufát hogy erre kóriszálsz
2. a bömbölősök klubja lettünk
kutyám nekem sem lesz
1.
Én nem lennék külföldi fuvarozó-....az nem élet.... Baszhatod a pénzed. Soha nem vagy otthon. Csavargóknak jó az. Aki nem szeret egy helybe lenni. Meg nincs egy kutyája sem otthon.
igy indul minden külföldi söfőr munka,aztán 4 hét meg maradjmár mert beteg lett a söfőr igy 6 hét,elkéstél? akkor levonás,meg kiraboltak megint levonás,ugyhogy marad nekem a tiszta 150 és minden este ithol vagyok még ha ganét hordok a döggyár előtt
üdv. szeki ha annyi a soför szolj haverom kamionja áll nix pilota .minden 2.hétvége itthon külföld a többi és nem netto 80ért hanem 5xért
olyan jó csengőhangja van a mobilomnak és olyan jól esik mikor felhivnak,kb 5 perc mire végigmondják az elképzelésüket és a végén benyögöm hogy már nincs kölcsön kinyir visszajááááááááár
És mi a hívód? Mordori nigga?
nem,van CB-m is