Van egy gyári elege hasznalt plexim. Kiszìvta a nap, belulrol az anyagaban apro repedesekkel, de épp es nem törött! Palyazni, hamutálnak vagy amire akarjatok tökéletes választás.
Tudod,mi volt a gond? A telokat lehet allitani elol, hatul, alul, felul es a 4 kozul 3 akkor a legkemenyebb, ha 1 esen van, de a hatso also meg akkor kemeny,ha 4 esen. Nekem vegig egyesen volt az is, azert rugozott be annyira. Letoltottem a leirast, beallitottam mindent a gyari adatok szerint es lett egy uj motorom. Hihetetlen,mennyit jelent. Azt pedig tudom mondani, hogy ha vki lentebb akarja rakni, akkor a 210 es furat kozep tavolsag hibatlan 170 cm magassaghoz. A leiras 68 km hoz irja a standard beallitast, ennek tudataban allitottam be a megadott ertek hatarok koze.. Olyan jo lett..:) Szeki, a tamasztomon is megall,de kellene a tied,mert elegge hataron van. Ha megtalaltad, irj legyszi es megyek erte. Egyebkent nezegettem a konzol felfogatasi pontokat, valahogy ossze kellene hoznom,mert a tied nagyon tetszik..
hát ezek tudják mivel lehet odaérni a csatába
Gondold csak el mi lenne, ha valami német pikápos fossal, felfegyverkezve, telitárral, lerohadnának a sivatag qrva kellős közepén
Hát sosem látogatna el hozzánk ennyi barátságos, derék, kedves ember
2000 eft
köszi
Ezekre várnék egy ár ajánlatot.
Esetleg kuplung dekni az idom mellé?!
Gondold csak el mi lenne, ha valami német pikápos fossal, felfegyverkezve, telitárral, lerohadnának a sivatag qrva kellős közepén
Hát sosem látogatna el hozzánk ennyi barátságos, derék, kedves ember