Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kirakodó vásár volt ott
egy szép 2000-es kapaszkodók és idomok nélkül, de van sütni valója mert a ram air rendszert felszerelte.
motoroztunk mi is egy kicsit ma, meglátogattuk a madár korházat a Hortobágyon tuti jó idő volt
Határ a csillagos ég :) http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Kituno_NINJA_Kawasaki_Zx_9R_extrakkal_23393295.htm
meg egy ilyet tudok eladót........25 pénzért,alkudható
voltam Várdán......és ezt találtam
még utánna elmentem a szemüveges gecive léjszakai horgászatra nem is a fájdalom,hanem ez a geci egész este duruzsolt.......ennek sosem áll be a szája csak ha meg jelenik Erika
erről..........de nem olyan nagy kaland ahogy előadják
erről az esésről van videó?
szemüveges,szombrérós geci
Zsákos geci
Nem csak Pipi
hol motoroltál faszikám
Gurulás előtt a két vas..
úgy latom a többi résztvevő nehezítésnek van benn a ringben, látom a csávó a 10-essel a kikerülést gyakorolgatja
nem volt rossz van róla vidim is
Lehangolt pillanataimban rákattolok és megnézem ez mindíg felvidít Kint van az ikon az asztalon, hogy ne kelljen keresgélnem
Gyakorlatilag semmi meglepőt nem írtál
Betegágy az összes német fos bár igen szorosan közel vannak a franciák is Talán a citroen valahogy egy kicsit kivételt képez de ezt csak nagyon halkan mondtamO25]
kb 8-10 ezer mindennel együtt + posta
Huh bakker ez szép hömpörgés lehetett Miattam ne aggódj, mert a hasfalamra kellő képpen vastag szivacsos réteget növesztettem, úgyhogy a kezed nem fog sérülni a gyomrosnál Ha meg választhatok az arcomon is vastag a bőr, de ezt már tapasztaltad