Tudjátok, a TLR a formavilága ,a nyerssége és a mennyei V2 hang miatt nagy álom, de tartok a típus problémásságától...
A 10 -es nekem méretileg apró, a szép 12-esek pedig többe kerülnek mint amennyit szeretnék motorra költeni, sajnos ( az már a takarón való túlnyújtózkodás lenne ),pedig az ami még nagyon bejön.
Ezek szerint a 9-es jó választás lenne erre amire nekem kell. Van valami típuspecifikus dolog amire figyelni kell a vételkor? Valami egyedi típusbetegség, stb.?
2004- 2005 ZX10R az huligánkodós. Viszont neked kicsi lesz, méreteid miatt. 9 es egyértelműbb vàlasztás lehet a felsorolt kritériumokat figyelembe véve. TL az nem....
Sport gépet akarok venni tavasszal, első helyen a V2-es Suzuki TLR van, másodikon pedig a 9-es Ninja. Csak is kizárólag jó állapotút tervezek venni bármelyikre is esik a választás.
Ültem már 9-esen ,de azt nem nevezném tapasztalatnak, nekem a motor szinte csak "játékra" kell, szóval nem munkába járni ,meg ilyenek..
192 cm /100kg vagyok (ráülve ez a motor vállalhatónak tűnik), túrázgatásra 1-2 személlyel kell, illetve huligánkodni a pesti éjszakában és ha lángosozni akarunk siófokon leérhessek hamar.
Ami a lényeg, hogy bitang erős legyen és megbízható a megfelelő karbantartás mellett. A természetes korból adódó javításoktól nem riadok vissza, talán nagyképűség nélkül mondhatom ,hogy valamennyire értek hozzá.
Tudjátok, a TLR a formavilága ,a nyerssége és a mennyei V2 hang miatt nagy álom, de tartok a típus problémásságától...
A 10 -es nekem méretileg apró, a szép 12-esek pedig többe kerülnek mint amennyit szeretnék motorra költeni, sajnos ( az már a takarón való túlnyújtózkodás lenne ),pedig az ami még nagyon bejön.
Ezek szerint a 9-es jó választás lenne erre amire nekem kell. Van valami típuspecifikus dolog amire figyelni kell a vételkor? Valami egyedi típusbetegség, stb.?
Köszönöm,