jut eszembe, gondolom közlöm veletek, hogy tegnap ünnepélyesen került a házhoz egy 2011es VTR 250 páromnak. Sok volt neki a zxr400, ő cikinek tartja hogy kisebbet vett, én pedig támogattam hogy jobb lesz neki. Hát erről a kismotorról csak jókat tudok így elsőre. Nagyon pöpec. Kurva jópofa kis V2es.
Nekem az AGV sehogyan sem jön be. Ez a sisak téma nekem szubjektív. Én még anno az xr1000be szerettem bele. 10 éves kora után elkelt, én úgy gondoltam, hogy bepróbálok egy újat. Úgy megszerettem ezt a márkát, hogy ha sisak téma van akkor nálam csak a shoei. Nem reckírozok. Ami jó az jó, nem próbálgatok már más márkát. De tudod, kinek a pap...
Hagyad már ezt a kutyát ez többet dzsongát szív mi itt mindanyian A múltkor is szándékosan összetörte a liter viszkit, hogy felnyalhassa utánna meg ment a fészerbe felöklelni a motorodat
köszi az infót. nekem a szivárványos volt fent, azt nagyon szerettem, nem volt sötét. azért kérdeztem, mert az új kalapomra ezüst tükröset rendeltem még pluszba, és fostam hogy sötét lesz. a dark smoke plexi pl. már nekem túl sötét.
Képet dobjál már róla.