Hát igen...bár amikor én vettem vmi huszon-harmincakárhányezer volt, aztán szépen felemelték és most brutál pénz átíratni (80k?). Ettől függetlenül ha veszek vmit, akkor ezt belekalkulálom...én sem szarozok vele.
Hááááát álltalában nem kínlódom az átírási idővel. Ha veszek akkor másnap már a nevemen van, úgy kalkulálotam mindíg a lóvét, így le is fostam a határidőket
Hááát, elég régóta 15 nap (én 5 éve vettem akkor is annyi volt)
Nem sok, de lehet, hogy megegyeztek az eladóval, hogy majd x időben jelentik le az eladást és akkorra dátumozzák. Máskülönben bünti lesz
Üdv Urak! Ma végre megjött az új akksim. Háááát... nem mondanám, hogy szeretném minden évben lecserélni. Elég borsos az áruk. Most már csak az új kupak meg 4 lityi silkolene olaj kell a jóérzéshez. Jah! és 15 fok! :) Tervezi innen valaki a márciusi motorkiállítást pesten?
ennek már 2-3 éve.....a képen látható hátsó ajtón kirepült,kiszakadt alóla az ülés egy pár karcolással és egy homlokon 3 öltéssel meg ijetségel meguszta
egy százast nyugodtan bele lehet kalkulálni egy nagyobb motorvételnél.
Jó nagy nyulat hazavághatott vele öcséd
egyébként egy kis gitt, dukkó lakk aszt minden rendben
Jó fényezző kérdése
Nem sok, de lehet, hogy megegyeztek az eladóval, hogy majd x időben jelentik le az eladást és akkorra dátumozzák. Máskülönben bünti lesz
Lábon viszem, mondjuk addig nem lesz átírva,De nem érdekel mert megyek akkor is:)