Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szimplán csak a kurva anyjukat, amiért megemelték.
most számoltam ki, ha most íratnám át ezt a 14 éves vasat, 87300 lenne.... Azért ez már túlzás kicsit sztem.
Arra emlékszem, hogy sokalltam, de hogy ennyire.....!
jaja annyi volt az enyém is tokkal vonóval
egy százast nyugodtan bele lehet kalkulálni egy nagyobb motorvételnél.
Mi ez a matrica bogyesz
Jó nagy nyulat hazavághatott vele öcséd
egyébként egy kis gitt, dukkó lakk aszt minden rendben
Jó fényezző kérdése
80? Hubakker!
Így van én is!
Hát igen...bár amikor én vettem vmi huszon-harmincakárhányezer volt, aztán szépen felemelték és most brutál pénz átíratni (80k?). Ettől függetlenül ha veszek vmit, akkor ezt belekalkulálom...én sem szarozok vele.
Hááááát álltalában nem kínlódom az átírási idővel. Ha veszek akkor másnap már a nevemen van, úgy kalkulálotam mindíg a lóvét, így le is fostam a határidőket
Hááát, elég régóta 15 nap (én 5 éve vettem akkor is annyi volt)
Nem sok, de lehet, hogy megegyeztek az eladóval, hogy majd x időben jelentik le az eladást és akkorra dátumozzák. Máskülönben bünti lesz
Bocs. Nekem már rég volt. De az se sok idő.
15 nap (nem munkanap)...
Nem csúszol ki a határidőből? Nem 20 munkanap?
Remélem jó idő lesz
Igen én tervezem sőt megyek is!
Lábon viszem, mondjuk addig nem lesz átírva,De nem érdekel mert megyek akkor is:)
Üdv Urak! Ma végre megjött az új akksim. Háááát... nem mondanám, hogy szeretném minden évben lecserélni. Elég borsos az áruk. Most már csak az új kupak meg 4 lityi silkolene olaj kell a jóérzéshez. Jah! és 15 fok! :) Tervezi innen valaki a márciusi motorkiállítást pesten?
pontosabban 4.1L
de mért piros?
ennek már 2-3 éve.....a képen látható hátsó ajtón kirepült,kiszakadt alóla az ülés egy pár karcolással és egy homlokon 3 öltéssel meg ijetségel meguszta
szegény gyerek.........lessz már mivel zsarolnom Erika előtt
Ó öcséd meg úszta jól van ?
ez 207-es.......ez is fütyölt rendesen mig haza vittük az öcsémé
Köszi!
20L ment nekem bele. 4.5 L a tartalék, kb 80 km ,pianó 100km.