Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen szavaztam!
Nem rájuk!
Mit érek vele? Semmit!

Bogyesztól hazáig az átlag sebességem olyan 150 körül lehetett.
köszönöm mindenkinek
Még kicsit használgatom, pár év múlva pedig meglátom, merre visz az út...egyelőre nem akartam eladni, mert szeretem. Majd ha készen lesz (március ~ közepe) lövök fel kípet
Őszinte részvétem!
úgy legyen használd élvezd amíg fiatal vagy és van kedved+rávalód
Lehet, de akkor sem
ma este én küldöm el a képeket.
az a helyzet hogy olyan használható tartománya van amit a 9 nem tud, + könnyű mint a légypiszok, pörög mint a villanymotor. a futóműről jobb nem beszélni el lehet motorozni vele, csak kár érte.
tessék itt egy hasssszáz, reggelni sem kell felülsz mész visítassssz
Nem kő fűnyíró
persze zx10R-re és GSXR 1000 -ez nem igaz ott csak tele tank és rennszám-le-gó a jelszó.
mint mondtam add el vegyél egy hassssszázat és visítani fogsz a pályán ................ csak úgy írtam
szavaztál?
kire?
ha erre akkor idd/igyák a levét!
az átlag sebesség bogyesz irányában GPS adat szerint 60-70 nem városban országúton, egymás seggébe ragadva. GPS szerint 100km/h tartottam az opellel és nem előzött meg senki. ha ez bejön , mert miért nem akkor 50-60 ra fog csökkenni a tempó, azaz nekem a 1.5 órás út 2.5 be fog kerülni. motorral meg szlalom pálya lesz az országút
90-el megöregszem mire bárhová odaérek, 2 heti hideg élelem ballon víz gyalogsági ásó takaró így kell majd elindulni bárhová
Szerinted véletlen, hogy pályagépet építek a 9-esből?
még megvárom a tavaszi teszteket, ha se nekem sem a cimborának nem jő levélke+ csekk akkor marad, ha nem akkor megy a motorpark. az öreget meghagyom retrózni + beújítottam de nem publikus.
Budos kurva anyjukat.
Márpedig meg fog...pont most jöttem a rendőrségről, ahol forgattunk egy videót az új cuccról amit már tesztelnek.
Részvétem Bogyó!
Az a jo hogy ausztriaba tobb szaz km es a dugo es benne ulok a kozepebe
Reszvetem bogyo !
mna ha ez megvalósul és lépten nyomon a tököm is bele ér a szarháziakba akkor feladom a motorozást. kabriollé ótót veszek és sicc innen,

a mixi előrébb jár ő neki már megvan mégis itt héderel.
Részvétem!Még én is találkoztam vele,pedig nem sűrűn jártam arra...
Részvétem Bogyó