Még kicsit használgatom, pár év múlva pedig meglátom, merre visz az út...egyelőre nem akartam eladni, mert szeretem. Majd ha készen lesz (március ~ közepe) lövök fel kípet
az a helyzet hogy olyan használható tartománya van amit a 9 nem tud, + könnyű mint a légypiszok, pörög mint a villanymotor. a futóműről jobb nem beszélni el lehet motorozni vele, csak kár érte.
szavaztál?
kire?
ha erre akkor idd/igyák a levét!
az átlag sebesség bogyesz irányában GPS adat szerint 60-70 nem városban országúton, egymás seggébe ragadva. GPS szerint 100km/h tartottam az opellel és nem előzött meg senki. ha ez bejön , mert miért nem akkor 50-60 ra fog csökkenni a tempó, azaz nekem a 1.5 órás út 2.5 be fog kerülni. motorral meg szlalom pálya lesz az országút
90-el megöregszem mire bárhová odaérek, 2 heti hideg élelem ballon víz gyalogsági ásó takaró így kell majd elindulni bárhová
még megvárom a tavaszi teszteket, ha se nekem sem a cimborának nem jő levélke+ csekk akkor marad, ha nem akkor megy a motorpark. az öreget meghagyom retrózni + beújítottam de nem publikus.
Nem rájuk!
Mit érek vele? Semmit!
Bogyesztól hazáig az átlag sebességem olyan 150 körül lehetett.