Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és kinézett?
vedd meg a Killerét,az téleg rendben van,motor váz,gumik fék,most volt szervizen és valós a 80ezer Km-er is és vigyáz is rá mert a legutóbb jött utánnam 270-nel és küldött egy sms-t,hogy ne haragudjak de nem meri tovább huzni,mert el akarja adni
Falun ílek nincs OBI. Kézzel tudnám sederni.... Azt mondják babra munka de megéri.
ez meg az én videóm tanúsága alapján van
Azért mert még nem jártál az OBI-ban vagy épp elfogyott a fúrógép.
Üdv Mádzsárországon Testvírem!
igazad van killer Az a kis pöckölője nem is való másra csak arra, hogy körbehugyozza vele a másikat. Nálam egyenesebben gyorsabban itt senki nem tud menni Autópályák királya vok. A bogyesz is csak egyenesen tud menni sokak elmondása alapján de aszt is szarul
Km csak tájékoztató adat, ami nem tájékoztat semmiről.
Kérdés a kereskedőnek:
- Mennyi km van a gépben?
- Mennyivel szeretné?
Persze, hogy látom!
Nah látod ha mindenki ezt nézné akkor az enyém mi a faszért nem kelt el? Eladó! Jöhetel nézheted az állapotát ha te nem nézed a km-er állását!
Nem sértődöm meg, de igen látom

Köszönöm!

Az idom csavarok amik a legkevesebbek nekem, max kicserélem feketére vagy bármi.
Legfontosabb számomra , hogy a blokk, fékek stb legyen rendbe aztán a külső.

És a km állás... Nem km állásra kell motort venni, hanem állapotra!
Én komp akartam lenni, de nem komp lettem.

Bogyó a szaki nem én voltam? Most akkor én ki vagyok? A nem értelmes vagy a segítő? Vagy Én vagyok a kivétel? Most össze zavarodtam.
Téged Bogyesz? Komolyan venni?Már megint könnyesre röhögöm magam
Mased1 Ne sértődj meg de ezen a fórumon nem sok beszámítható embert találsz A lényeg a szokásos dolgokat kell nézni. Nagyon gyerek betegsége nincs. A váltót azért nézd meg hogy könnyen járjon és ne dobja ki amikor vissza engeded a gázt. Fék ne legyen pépes de ne is várd hogy beton keménységű lesz. Kormány csapágyat nézd meg ne legyen kotty. A többit úgy is tudod ,lánc, lánckerék, tárcsa vastagsága ( az zsebbe nyúlós) Kb ennyi, az meg hogy hohg nézz ki azt dönsd el te magad ha tetszik vedd meg ha nem akkor tovább kell keresgélni.
azt hittem már komolyan veszel
hát itt nem sok normális embert találsz,mert aki normális,asenormális de jönnekmég a szakik..........ne add fel
Na most mellé fogtál Pipinek még a teló számát se tudom. De abban igazad van tényleg könnyes a szemem de csak azért mert megnéztem a vidit és az a felkomf és a kép az annyira passzol. De tudom hogy csak piszkálódsz
Köszönöm az NEM értelmes és segítő hozzászólásokat, persze tiszt.a kivételnek!

Gondoltam, hogy érett felnőtt emberek révén, akik több éve motoroznak és tisztába vannak eme típussal segítenek, de sajnos be kell látni, hogy nem így van...

És most lehet beszólni,leszólni, csak pont nem érdekel!

Igen a kék idom csavarosról van szó..

További szép estét!
Tudod jól, hogy te vagy a legjobb nyúl a halpiacon!
akkor már nem szeretsz velem motorolni? legalább dicsérjél baszod
ja............akkor nem szóltam
Pipi téged körbe is húgyálna Bogyó!
nem vagyok ittas cimbora tudnék vitatkozni egy két mondatodon(főleg hogy Pipi körbe motoroz) de nem teszem,mert tudom hogy azért tartott ilyen sokáig válaszolnod,mert könnyes szemekkel hivtad fel a Pipit,hogy összebeszélve mit irjatok válasznak
huhu kis