Szekikém 170 ezerért KOROLLA MOTOROS BARKAS EMBER KOROLLAMOTOROS HÁTUL 5 KÖMÉTER TÁRHELY EMBER ÉRTED Menyi 9-es váz, motorblokklengéscsillapító elférne benne? Akár egy oldalát be is polcozhatnád csinálhatnál belőlle műhelybarkast
Csak egy kis fantázi érted? F A N T Á Z I A A A
Tudom tudom többszőr is volt ilyen már az életembe lásd csak amiről te is tudsz sajátodén kívül a 9363 esete
Én ezt pedig csak tréfának szánom, de be kell lásam ezzel nem tréfálkozhatok mert soxor bejön a hülyeség
hát pedig képzeld el,mert hires lett a Huhuki ezáltal(sport suzuki) ugy hivták a környéken ma is megy egy cimboránál.....alig tudttam rásózni 1 gurigáért
Nehezen képzelem el a sztorit. Volt egy cimborámnak egy gömböce, ( mióta menő űgyvéd már nem az van neki ) kb 300 ezret hajtott bele, de ezt padlózva. Járta vele az országot és külföldöt is egyfolytába. 180-nál kevesebbel nem soxor ment az az autó. Makulátlan, motorikusan hibátlan állapotba cserélt gazdát. Pedig nem sok autó kap olyat amit az kapott
neeeeeeem te lökött..........téged szeretlek,csak ne mond senkinek de az átkot te szórtad rám mikor eljöttél a sárgával motorozni,én meg megmutattam hogy kell váltani minden szavad fogott.....te teeeee Lakatos Levente
Csak egy kis fantázi érted? F A N T Á Z I A A A
http://youtu.be/6se7UKjARmY
az hogy kinek van a járművébe több lom vitatkozzunk?
Remélem nem makkan meg benne a váltó
Én ezt pedig csak tréfának szánom, de be kell lásam ezzel nem tréfálkozhatok mert soxor bejön a hülyeség