Sziasztok!
Szeretnék segítséget/tanácsot kérni. Nagyon tetszenek a 9-esek, pár hónap múlva motor vásárlást tervezek. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy melyik szériát javasoljátok? Nem kizárt hogy külföldről hoznék egyet, de valami tuningmentes lehetőleg minnél gyáríbb darabot szeretnék. Melyik a legkényelmesebb (195cm a magasságom)? Nem riaszt el az esetleg nagyobb önsúly vagy a kisebb teljesítmény sem. Megmondom öszíntén a trapéz lámpás tetszik, meg a költségvetéshez is az áll közelebb, de meggyőzhető vagyok. Milyen típushibák ismertek? Vásárláskor melyek a kritikus részek az általános átnézés felett?
Köszönöm.
Szia!
Közvetve ugyan, de megkaptam a képeket a kitámasztóról. Egyébként nem velem bizniszeltél, valószínűleg összekevertél minket.
Árat nem írtál, esetleg azt is megírhatnád. Az se baj, ha nekem.
Köszi!
Szerinted szopatásból írom? Mondom, hogy utána néztem, két-három angol fórumon is láttam erre vonatkozó témát. Egy helyen megcsinálta valaki az átalakítást (na persze nem a hengerfejet basztatta) és nem írta, hogy gond lenne azóta...mindenesetre az biztos, hogy simán nem megy a csere. Ha nem hiszel nekem akkor guglizz...van olyan, ahol van kép a C és E hengerfej kipufogócsatorna és a leömlő csövek átmérőjéről is (tolómérővel).
Hát, ezzel vitatkoznék...00-tól a leömlő csövének az átmérője vastagabb, nem megy bele a 98/99 hengerfejbe, csak ha azt kitágítod...a C-é 35 mm, az E-től meg 38 mm. Esetleg kicsit elvékonyítod a leömlő csövet nagyjából 1 mm-rel és úgy belemegy a C hengerfejébe már, de passzentos lesz, ha nem egyforma a hőtágulás (márpedig az egyik alu a másik acél, így biztosan nem az), akkor akár probléma is lehet később. Eléggé utána néztem, mert én is át akartam alakítani...végül nem tettem.
igen felszerelhető. annyi a különbség hogy a 98-99 egybe van hegesztve és nincs megrögzítve a vázhoz, a 00-04 két darabból van, leömlő és összekötő+dob, kompatibilis a cucc. de azért óvatosan, magában csak mutat, szűrővel +dyno jet beállítva hozhat pár lovat a hátsó kerékre.
szeva! foglald össze hol kujtorogtál 1-1.5 évig. gondolom motor már nincs, manód van-e? a mi pipink az leívott, már pihegteti büfizteti a porontyot. és te? rendőr lettél-e azóta mióta elslisszoltál eme oldalakról?
Szeretnék segítséget/tanácsot kérni. Nagyon tetszenek a 9-esek, pár hónap múlva motor vásárlást tervezek. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy melyik szériát javasoljátok? Nem kizárt hogy külföldről hoznék egyet, de valami tuningmentes lehetőleg minnél gyáríbb darabot szeretnék. Melyik a legkényelmesebb (195cm a magasságom)? Nem riaszt el az esetleg nagyobb önsúly vagy a kisebb teljesítmény sem. Megmondom öszíntén a trapéz lámpás tetszik, meg a költségvetéshez is az áll közelebb, de meggyőzhető vagyok. Milyen típushibák ismertek? Vásárláskor melyek a kritikus részek az általános átnézés felett?
Köszönöm.
Közvetve ugyan, de megkaptam a képeket a kitámasztóról. Egyébként nem velem bizniszeltél, valószínűleg összekevertél minket.
Árat nem írtál, esetleg azt is megírhatnád. Az se baj, ha nekem.
Köszi!
Szeki!