olajcsere már volt kettő de azt mér éppen meg tudom csinálni szelep,lapkázás,inyektor beállitás.....kicsit dadogott alapjáraton,és melegen gázra indult néha
te klackó, ez egy jó állapotú 99-es zx9R ára.
festék már nem be fakult hanem bele égett a lemezbe. a motorteret a tavaszi zápor mosta utoljára. és a kozmás lakat ..................................
Lackókám nem kell erre külön topik
Inkább azt mond meg milyen jellemzők változnának meg a trakeszon akkor, ha bennehagyott váltómű mellett egy zx-9 erőforrás lenne belefaragva
Így tudunk a témával topikon belül maradni
Csak ajánlani tudom a horvát utakat. Amerre jártunk sehol nem volt se egy kátyú, se semmi. Van ahol utfelújítás miatt szűkebb a két sáv, de az aszfalt sehol sem hasonlít az itthon megszokottra. Nekem bejött. A sportdobra senki sem panaszkodott, mondjuk az enyém nem egy kályhacső hangú repedt fazék hangú valami, a rendőrök is csak néztek banbán, hogy húúúú.... :) Szarnak ott rá mindere, mikor nyaralás szezon van, csak kőccsed nyugodtan a pénzed.
Szia!Gondolom meg akarod venni...
Tehát:ez egy Zetor 5611,ami a korához képest egész jó állapotban van!Szinte gyárias mindenhol,eredeti 95-ös motorral!Feltételezem hogy a saját gazdaságban használnád,ezt a legendásan keveset fogyasztó de elég fapados gépezetet...Arra elég,két fejjel elszántogat,megcsinál mindent amire kitalálták!Ebben az állapotában az árát 550000 és 650000ft között tartom reálisnak!Ha van még kérdés írd meg bátran,tíz évig volt nekünk is ilyen!Nyitunk neki egy topicot a sportmotoron!
remélem a héten nem betonozol
Én ősz végén tervezek egy nagy àtnézetést, rendberakàst.
Mit jelent hogy szervizes? főtengely vagy csak olaj csere?
festék már nem be fakult hanem bele égett a lemezbe. a motorteret a tavaszi zápor mosta utoljára. és a kozmás lakat ..................................
Inkább azt mond meg milyen jellemzők változnának meg a trakeszon akkor, ha bennehagyott váltómű mellett egy zx-9 erőforrás lenne belefaragva
Így tudunk a témával topikon belül maradni
bogyeszhoz jöttök?
Tehát:ez egy Zetor 5611,ami a korához képest egész jó állapotban van!Szinte gyárias mindenhol,eredeti 95-ös motorral!Feltételezem hogy a saját gazdaságban használnád,ezt a legendásan keveset fogyasztó de elég fapados gépezetet...Arra elég,két fejjel elszántogat,megcsinál mindent amire kitalálták!Ebben az állapotában az árát 550000 és 650000ft között tartom reálisnak!Ha van még kérdés írd meg bátran,tíz évig volt nekünk is ilyen!Nyitunk neki egy topicot a sportmotoron!