Dont you say?
Ne nezzmar hulyenek legyszives. Ha nem akad bele semmibe de raesik a 200 kg az az idom tartasara szolgalo ful nem biztos h kibirja, mert nem arra valo. Az ilyen chinese gomba meg tobb kart okoz mint hasznot...radasul minek van fent ha nem az idomot vedeni kisebb esesnel. Na mindegy, reszemrol a tema lezarva mert csak a szart passzirozzuk.
hu_dw akkor elárulok egy nagy titkot. A bukógombánál nem maga a lényeg ( persze az is számít ). Hanem a csavar ami rögzíti. Vagyis ha eldől a motor akkor tart a gomba de ha csúszol akkor is tartania kell de mihelyst beakad valamibe ( pl padka) akkor a csavarnak kell törnie nehogy meg forgassa amotort vagy a vázból szedjen ki egy darabot. Hogy az idom meg milyen állapotban marad az ki nem szarja le.
Nem fikáztalak egy percig sem, én is agyaltam rajta Csupán azt mondtam, hogy nem minden motornál ér le a teló vagy a hátsó lengőkar, ha elborul. Szerintem nem néz ki szarul sem...
valamenyit emel az oldalboruláskor,és nem éri a dekli az aszfaltot,ergó nem lukad ki na meg a karistolt kerék tengely és csavarok sem szép látvány.........de ha raksz,vagy nem,a te dolgod.cimborák is fikázták hogy mi az a csunya krumpli........de mutattam neki hogy ezért
ma megint majdnem kinyirtak jövök a Szalkáról a fogászatról a Kraszna hidon befelé,lasitok,szembe forgalom,kamion és velem szembe a köcsög fasszopó piros papirótó(suzuki) vagy 130-al zörget velem szembe sávba,előzte a famiont,nagy fék,salak,integetés........nem dőltem el,az volt a szerencséje,hogy nagy volt a forgalom,és mire meg tudtam fordulni elhuzott,pedig kerestem........kirugdostam volna a szarjából az biztos nem hiszem el hogy az összes hülye,szabolcsban van,nincs olyan motorosós nap,hogy ne lenne valami........előbb-utóbb elkap valamék
Kérdés mi van ha nincs ott, lehet h le sem ér. Nekem sem ért le. Motorfüggő, az újabb motorok keskenyebbek, ott más a helyzet. De leginkább azért hasznos, h ne akadjon le és forduljon át a motor a másik oldalára.
Nekem nincs egy darab fotóm se
Egy olyan gitáron ami többet ér mint egy ház bárki elpötyörészik ám
Te vótá a legjobb hajtóművem a ladikba
Mondjuk pályázni ne menj úgy
Ne nezzmar hulyenek legyszives. Ha nem akad bele semmibe de raesik a 200 kg az az idom tartasara szolgalo ful nem biztos h kibirja, mert nem arra valo. Az ilyen chinese gomba meg tobb kart okoz mint hasznot...radasul minek van fent ha nem az idomot vedeni kisebb esesnel. Na mindegy, reszemrol a tema lezarva mert csak a szart passzirozzuk.
http://www.kepesmotor.hu/honda...