Drágaszágom így ismeretlenül ez nem okoskodás de az illem úgy kívánja hogy legalább beköszönünk a fórumosoknak ( mert hát te is be be nézegetsz hozzánk)Az értelmesebbe így is tett (még a szerelmes Himi is ) .. De úgy látszik te csak téríteni jársz ide. Amúgy tényleg megnézheted Himi hátsóját . Az meg hol laksz kurvára nem izgat.
16-ig voltam, ott ált melettem egy csicsamicsa ződ 2001-es zx9. Fehér hátsó lámpa, polír felni stb. a regisztrációs pult körül.
Ha nagyon imádsz megadom a címem jöhetsz okoskodni
Nem akarlak lelombozni vagy megbántani de amennyiben már arra a bűnre adtad a fejed hogy ezt a csodás masinát szétkapod akkor a hűtődre vevő lennék az alsó kis tartófüllel együtt amennyiben sérülésmentes, ha aktuális a dolog.
Biztos vagyok benne hogy be lehet építeni legfeljebb kell egy esztergányos hozzá, értelme nincs, mert könnyen törik.
Kawaesten nem láttam senkit a fórumról, bár 16-kor már eljöttem. Az 5 éves pireli slickkel meglepően jókat lehetett menni, bár mások szerint csak 2 évig jó
igen van, az E modell a gyújtás csillagról veszi a vez.tengely jelét és más a kuplung tengely végének a kiképzése nehogy egyezzen a C modellel ami a hengerfejből veszi a jelet. az E modell hengere az hordozó alumíniumra technológiailag felvitt nicasil bevonat míg a C alumínium hordozótestbe bepréselt centrifugál öntvény vas hüvelyek.
a karburátor tokkal vonóval másabb kialakítás.
egy hülye kérdésem lenne ismét a 'C' modell és az 'E' modell blokkjai közt van valami külömbség? hallottam már pár C-t de azoknak olyan szépen fütyült a motorjuk... De az én E modellemnek nem
Remélem maradandó nélkül megúszod.
Rendőrségi fejleményekről beszámolót kérünk