Helló!
Nekem megvan mindkét oldali gyári lábtartóm váltó és fékkarral együtt,bár az enyém 2003-as,nemtudom egyezik e.
Meg ér e annyit,hogy érdemes elmenni miatta a postára!
nem leszel előrébb olyan negatívba lesznek az árak hogy még a külföldi papirossal foglalkozók is fogni fogják a fejüket, nem eladni fognak meg szabadulni a járgánytól. nem lesz adó gyorshajtás biztosítás szerviz alkatrész kiegészítőkre elherdált lovetta benzin költség. lehet több lesz a papír nélküli dr kl xt és társaik de az utak ki fognak kopni a kétkerekűektől. hja kihagytam nagy robeszokat az lesz a másik kapósabb kategória, attól valahogy nem fél senki és elfogadtathatod a legrútabb banya feleséggel is.
akik versenyeznek vele azt állítják jó, lehet, de nekem esztétikailag nem jön be, ezek a vágott cső kipufogók szerintem egy fos kinézetre, lehet be szakítja a dobhártyád de nem mutat ha dob akkor legyen látványos guszta de ez kaka
az érdeklődőből lesz vevő, nekem volt olyan helyi hogy fel hívott vagy 5x, gyagyás lehetett mert én emlékeztem rá sőt a számát is mentettem, de eccer sem jutott el odáig hogy átérjen a városon, mikor hívott elmondott magáról mindent de a motort nem nézte meg.
látam ezt a marhát srad,karbis,98-as gondolom sürgősen eladó........nekem anyira nem sürgős ha esetleg vennék valamit és a darázs meg marad,max ki vonatom a forgalomból
Irány motorolni,itt a jó idő:25 fok
Minnyá nyomok is egy 250-est
Nekem megvan mindkét oldali gyári lábtartóm váltó és fékkarral együtt,bár az enyém 2003-as,nemtudom egyezik e.
Meg ér e annyit,hogy érdemes elmenni miatta a postára!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...