Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tehát, ugyan úgy jártam veled mint zozo-val, ugyan annak az embernek adtam oda az üléspúpot és a lámpát-polírozni- mint mikor szegény zozot itt hónapokon keresztül szívattam állítólag. pedig nem a púpot csak másolni kellett volna a lámpát polírozni de baszik az emberem megcsinálni, még pénzért sem kibaszik veled szívat hogy ezt meg azt így és úgy csinált vele, lófaszt élvezkedik hogy kivel hogy tud kibaszni. ez van. talán egy év műlva vissza kerül a lámpa hozzám én meg úgy baszom ki a kukába mint a sicc. csak az a helyzet hogy ........... nem írom tovább mert sunyin bele olvashatnak ebbe az oldalba is, egyszóval lejár eccer az ilyen emberek ideje is. én pl. elhajtok minden olyan embert aki elektromos problémával keres meg, eccerű mint az 1x1, nincs rá időm foglalkozni velük, ha elkéred az árát és gyorsan megcsinálod az a baj ha elnyámnyogsz rajta akkor meg neked nem éri meg hetekig oda járni. így hát nem foglalkozok velük és ezt meg is mondom nekik, nincs apelláta
van egy ....... csákó igaz nem nekem a haverom, a főnökömet basztatta kb 2 hónapig nyaggatta hogy fúrjak ki egy szellőző furatot, a főnököm agylobot kapott és munka időben elküldött kifúrni csak hogy hagyja békén
hogy lámpa mikor lesz: talán egy év ha sikerül vissza lopni tőle, adni nem fogja adni azt tuti, de rendes csákó és sok olyan dolgot köszönhetek neki amit más az apjától tanul el, jó csákó csak ne adj semmit javításra a kezébe
az este el mormogtam egy imát bárcsak szeki meg találná a lámpát és le is fotóznáááááááááááá
úúúú bazzzzzzzz te is
nehéz motort eladni venni könnyebb
HajduBihar_
na végre! kinyögted! reméltem hogy te már eladtad
még neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem cserebere lenne de nekem KP-s vevő kell
mit hadoválsz? igen vagy nem!
távolsági, reflektor, országúti,........ de ilyet hogy hosszú még nem hallottam. hová valósi vagy?
látom hirdeted.
mikor én hirdettem a sajátom és fölhívtak -még net kevés helyen volt- szal fölhívtak és kérdezik mi a színe a verdának, mondom kék. válasz : köszi nem kell zöldet keresünk, na akkor kellett volna kimennem a garázsba és lelocsolni zőőőődre. kékben eladni lehetetlen több kék volt hirdetve évekig talán 2-3 év múlva tudott megszabadulni tőlük az eladó.
ótó
majd 23-án mond hogy nyami nyami
Mivel jössz?
van ugye a tompitott feny meg a 'Hosszu'.
ugy hogy sokat jarok ki Roman-ba, ott a 00 40 megy.
..- de aludni hazajovok !
gratula....ez is chipsz kék lesz?
megkérdezhetem mi a az a hosszú fázis a motorodban?
sikerült levizsgáztatni a 900 RR fightert, ma volt itt sanyi vele. a motorhang az odabasz mert nincs szép lett
az ukrán
8 pénz
nem ke plexi hasalj a tankon mint én is
csak egy kérdés, hogy vagy te debreceni 00-40 hívószámmal?
jaj,ezt Jozsi 76-nak
dehogy nem láncal,meg fogaskerekekkel