Jaja, először akartam mondani h jó az, de látom mire gondolsz. De ahogy szeki mondja, nem annyira szar extrákkal. Bár meg kell nézni jobban, ha kopottak a féktárcsák akkor bizony nem kis pénzt kell rákölteni.
Megy a gumid Bogyesz ,még egy pici türelmet kérek mert elég zsúfolt a hetem. De a 2db pilot mellet küldök még egy hátsót. Haveré volt elég kockás de füstölni jó lesz. Ha meg nem borogatsz akkor még egy két túrára is elmegy. Amúgy leszedtem a hatos hirdetését. Annyira meg tetszett. Csak a használt autón hagytam fent de ott is vissza emeltem az árát. Ha kell valakinek akkor fizessen
van rajta egy skorpion dob 40 pénz
fém fékcső 20 pénz
undertail 17 pénz
teljes értékű bukógombák- fúrni heggelni kell a kiegyenlítő tartályt- 10 pénz
kívülről szép fényezés -újra fújták-
a felnik csak 2002 ben voltak szürkék tehát vagy cserélték vagy festették
lengővilla sárvédő 15 pénz
100 pénz extrával, jó fényű festéssel, friss műszakival még alkalmas is lehet.
nyaka tört.. nem volt eszméleténél ki voltak akadva a szemei és hörgött amikor rátaláltak... egy ismerősöm találta meg amikor épp kamerázta a felvonulást!
ha tudnád hány ismerősöm mászott ki a mátrában négykézláb a susnyásból, és telefonált a többiek után a fasor közt feküdve hogy MÉG ÉLEK! csak gyertek vissza és keressetek meg.
Illetve biztos volt vele esemény, mert utángyártott az első index, fejidom fényezett és a jobb oldali kormánycsutkán lévő súly is elég furán fest. Ettől még lehet jó a motor!
jössz akkor?
én igen!
fém fékcső 20 pénz
undertail 17 pénz
teljes értékű bukógombák- fúrni heggelni kell a kiegyenlítő tartályt- 10 pénz
kívülről szép fényezés -újra fújták-
a felnik csak 2002 ben voltak szürkék tehát vagy cserélték vagy festették
lengővilla sárvédő 15 pénz
100 pénz extrával, jó fényű festéssel, friss műszakival még alkalmas is lehet.
ott voltam....