Hali!
Nézd át a csatlakozókat, néha oxidálódnak, és megégnek.
A csúszósarukat pucold meg, és finoman nyomd összébb őket, hogy
szorosabban menjen bele az apa.
Mindkettőtöknek:
Sajnos tavaly ősz óta nincs meg a rettenet, anyagi okok miatt. Akkor még úgy volt, hogy visszakerül, de másképp döntöttem. Ez egy hosszabb sztori, nem részletezem. A lényeg, hogy sajnos másik motorom lesz. Ami vígasztal: olyan ez, mint a válás. Kivéve, hogy az új menyecske ugyanolyan lesz, csak fiatalabb .
Mert nekem más motor nem kell, csak Kawasaki ZX-9R...
Nem voltál véletlen egy jó másfél hónapja lehetett vagy talán 2 is volt már Ártánd motoros találkozó, vagy szokták keresztesinek is emlegetni. Volt ott egy feka 9 es.
Sziasztok! Elég rég írtam már. Remélem tudnátok segíteni. A helyzet az, hogy (zx9- 2001) melegszik az akuumlátornál a tompított világítás (fehér) színű kábele. Biztosíték rendben, világítás rendben(semmi gyárival megegyezetlen, nem xenon), semmi probléma, csak észrevettem hogy melegszik. Gondolom nem most kezdte, mert kicsit már be is van barnulva. Szóval gáz nem lehet vele, de idegesít, mert gondolom nem így kellene működnie. Gondoltam megkérdezlek benneteket, hátha találkoztatok már ezzel. Köszi srácok előre is.
Remélem hogy összejön mert elég sűrű lesz az augusztus, kezdés 7 én pálya oktatás, utána meg ígértem a gyereknek a balcsit majd Bogyesz buli, utána jön csak Erdély
Nézd át a csatlakozókat, néha oxidálódnak, és megégnek.
A csúszósarukat pucold meg, és finoman nyomd összébb őket, hogy
szorosabban menjen bele az apa.
Sajnos tavaly ősz óta nincs meg a rettenet, anyagi okok miatt. Akkor még úgy volt, hogy visszakerül, de másképp döntöttem. Ez egy hosszabb sztori, nem részletezem. A lényeg, hogy sajnos másik motorom lesz. Ami vígasztal: olyan ez, mint a válás. Kivéve, hogy az új menyecske ugyanolyan lesz, csak fiatalabb .
Mert nekem más motor nem kell, csak Kawasaki ZX-9R...
motor? eladtad?
Mi van veled Jóska?