Motorom hidegen könnyen,melegen viszont nehezen indul.tovább kell tekertetni és mint ha erőtlen lenne az indításkor.olajat nem eszi,nem füstől.saját és mások véleménye szerint nincs gond a teljesítményel. A napokban viszem szerelőhőz karbi szinkron és szelephézag állításra.valamint ki lesznek cserelve a gyertyák.nem tudom mikor voltak legutóbb végrehajtva ezek a motoron mert nem túl régóta van nállam. Ha ennek ellenére megmarad a probléma akkor mi lehet a baj?
azokból van sok sőt duma is hozzá.
zozó legalább arra használod majd amire megépítetted. a pipi buli után ki lesz vonva a ződ 9-es a forgalomból erre az évadra, lehet tolunk egy pályanapot valami közös helyen, viszem a hatost, egy kategória.
a pipi buli után ki tudom egyengettetni a tárcsádat, ha köll!
holnap du. hívlak
ki lehet egyengetni a tárcsákat, sőt a 296-300-a tárcsák igen minimálisat ütnek is pálya használat után. nekem is a 6-on picit kóvályog úgyhogy 1-je után azt is viszem. a 310-320 széria jobb.
Nem volt időm visszaolvasgatni, milyen létszámra számíthatok a hónap utolsó hétvégéjén kécskén?
reggelt...
zozó legalább arra használod majd amire megépítetted. a pipi buli után ki lesz vonva a ződ 9-es a forgalomból erre az évadra, lehet tolunk egy pályanapot valami közös helyen, viszem a hatost, egy kategória.
holnap du. hívlak
ki lehet egyengetni a tárcsákat, sőt a 296-300-a tárcsák igen minimálisat ütnek is pálya használat után. nekem is a 6-on picit kóvályog úgyhogy 1-je után azt is viszem. a 310-320 széria jobb.