Sedu drága ismeretlen fórumos társam. Akkor kezdjük elölről, amellett hogy nekem nem tettél még rosszat DE abban egyezzünk meg hogy nem vagy te akkora májer motoros hogy akkora különbséget tegyél a motor fékek közt. Majd ha már évek óta a másodpercekért harcolsz. Na akkor fejet hajtok tudásod előtt. Biztos hogy van jobb fék a kilencesnél azt aláírom. De az egyszerű mezei motorosoknak mint én és nyugodtan vehetünk téged is a többség közé, hidd el nagyon jó az a fék. Lehet barkácsolni faragni de azt max a falusi suttyóknak tudod bemagyarázni. Ezt csak azért írom mert sajnos a hozzászólásaiddal nem tanácsokat adtál eddig hanem fikáztál, és az nagy különbség. Biztos hogy ügyes szerelő vagy és jó motoros de a hozzászólások néha egy kicsit elszaladnak veled. Motoros baráti üdvözlettel. És megnyugodhatsz mentem már jobb motoron amin tényleg jobb a fék és pontosabb a váltó csak azoknak az árához hozzá tehetsz még egy nullát. Tudod azért nézni kell az ár és kor arányát.
Nem sajnos kihagyom most.Majd legközelebb
Valaki meg a korzetbol jonne velunk jeleze!
ez teccett!
A gyakorlott pályaversenyzőt majdnem kiütötte a Ringen az 1-es kanyarban vazze.....
a "fasza fékje" miatt
2003-tól raktak utcára is!