Eljött a láncszett csere ideje szerelő esküszik a DID láncra bótos meg másra, nekem meg lövésem sincs hogy igazságot tegyek köztük.
Nektek mi a tapasztalatotok, milyet érdemes venni.
Köszi
tavalyfasza volt idén meg még jobb lesz mert már strandon lesz !
régen voltak problémák az indián támadásokal de mostanábban nem jelemző mert félnek a mocskok
Hali Urak!Egy kérdés!Féktárcsát érdemes egyengetni?Kicsit fáznék tőle nehogy egy nagyobb fékezésnél visszagörbüljön!Bár ezeknek amilyen szar féke van nem érdemes vele foglalkozni! Ha érdemes neki állni,hogyan kell egyengetni?
Na! Mondja nekem valaki, hogy az USA-ban nem kolbászból van a kerítés. Rendeltem onnan gyári féktárcsát, használtat, 4.9 mm vastagnak és totál egyenesnek volt hirdetve, a szegecsek sem lötyögnek. Kemény 22 ezer forint volt szállítással együtt (USA-ba kértem egy rokonhoz, onnan repülővel hozta el). Az előbb kaptam meg és egyszerűen tolómérővel nem tudok kopást mérni rajtuk.
Eljött a láncszett csere ideje szerelő esküszik a DID láncra bótos meg másra, nekem meg lövésem sincs hogy igazságot tegyek köztük.
Nektek mi a tapasztalatotok, milyet érdemes venni.
Köszi
régen voltak problémák az indián támadásokal de mostanábban nem jelemző mert félnek a mocskok
Szamóca bort, páleszt ne felejtsd otthon
2013 06 .28-29-30
Én meg le is vágom a féket, ("hisz, a fékezés a gyávák menekülése")
és mivel elég a motorfék is.
nem próbáltam
a mellette lévő szélkeverő felesleg
a nagy dobócsillag -9- megtalálta a tesóját -6-
mellik érdekes számodra