Attól függ mennyire görbe. Ki kell méretni és ennek fényében kell vele valamit csinálni (vagy kikocogtatja hozzáértő, ha úgy látja, vagy azt mondja dobd a kukába). Vagy veszel másikat...sajnos itthon ezek mocsok drágák.
1991-es ZXR 750 J szériához keresek jobboldali fehér tükröt,a szára sima fényes fehér,nem gyöngyház,a műanyag búra része anyagában fehér matt felületű.Csak gyári,nem fujkodott,fényezgetett érdekel,ha kopottas az sem baj csak ne legyen taknyolva.
Én az enyémbe a Bárdi autónál veszem mindig.
Nem tudom hol laksz,de ha van a közelben akkor az egy egyszerű megoldás.
Másnapra ott van,van náluk vagy 4 márka, legalábbis az enyémhez.
Kb. Két hete vettem,a két pár Szinteres Ferodo 9200 forint volt,igaz van 46 % kedvezményem.
Egy lehetőség ez is.
Vagy Nagyvas.hu,egy màsik lehetőség.
A hátsó be szokott rohadni a kawánál(főleg nálam, mert ritkán használom). Át kell mozgatni és jó lesz. Esetleg még lehet levegős is.
Azért érdekesség képen nézz meg egy 99-es R1 hátsó féktárcsát, majdnem kétszer akkora, az már egy személlyel sok is, állandóan blokkol a kerék.
Ha bent fog akkor lehet hogy üt a tárcsád, jártam már így.
1991-es ZXR 750 J szériához keresek jobboldali fehér tükröt,a szára sima fényes fehér,nem gyöngyház,a műanyag búra része anyagában fehér matt felületű.Csak gyári,nem fujkodott,fényezgetett érdekel,ha kopottas az sem baj csak ne legyen taknyolva.
Válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom hol laksz,de ha van a közelben akkor az egy egyszerű megoldás.
Másnapra ott van,van náluk vagy 4 márka, legalábbis az enyémhez.
Kb. Két hete vettem,a két pár Szinteres Ferodo 9200 forint volt,igaz van 46 % kedvezményem.
Egy lehetőség ez is.
Vagy Nagyvas.hu,egy màsik lehetőség.
Azért érdekesség képen nézz meg egy 99-es R1 hátsó féktárcsát, majdnem kétszer akkora, az már egy személlyel sok is, állandóan blokkol a kerék.
Ha bent fog akkor lehet hogy üt a tárcsád, jártam már így.
Lehet holnap kivágom a g..ibe!
Szerintem utána az elsőket le is szerelheted!
Hogy ezt lassulásban nem úgy érzed mint szeretnéd,az egy másik dolog!