nekem is volt hasonló hibám a B-vel, nekem a kormánykapcsoló csatlakozójának a meghibásodása okozott ilyen kattogást. kitisztítottam és újra nyomtam az érintkezőket, megszűnt a hiba
Figyelek a tanácsokra mert nekem a hatos ua csinálja a biztosíték dobozból jön a kattogás de ha alulról meg ütögetem a sárvédőbetétet akkor indul, igaz nem mindég csinálja biztonság kedvéért rendeltem egy indító relét hátha az a gond
hhááááát
ez még az előző menet, a 636-al partiban voltam és megettem a zx10R-t is eccer asztán a végére ők kajáltak meg engem
az idő eredmények viszont .............. nem kedvezőek a cimborám a ...sodik lett 636-al 14-es áttétellel, ha gyorsabb szeretnék lenni akkor nekem is váltani kell
Az a baj hogy a sotetben lovoldozol. Nezd meg a rajzot es kovetsd vegig hol mikor kell lennie aramnak. De eloszor is ha mar a dobozt szetszedted akkor csatlakoztass vissza ra mindent es ugy nyomkodd az inditogombot. Ilyenkor az a pici fekete doboz (rele) kattog? Ha igen a bemeno erintkezon megjeleni az aram? De a kimeno erintkezon nem? Akkor a legegyszerubb ha lebontod rola a muanyag burkolatot majd nagyon finom polirpapirral megtisztitod az erinkezoket.
Ha lesz kedvetek augusztusba gurulni, akkor a Gemenci erdőbe van egy pihenőház, amit most alakítanak át Lehet menni pihenni,kajálni és a Dunán lógatni
ez még az előző menet, a 636-al partiban voltam és megettem a zx10R-t is eccer asztán a végére ők kajáltak meg engem
az idő eredmények viszont .............. nem kedvezőek a cimborám a ...sodik lett 636-al 14-es áttétellel, ha gyorsabb szeretnék lenni akkor nekem is váltani kell