Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiemeltem 3 centivel a hátulját és úgy raktam oldal sztenderre amíg nem volt kiemelve vagy egyenesben állt addig nem csöpögött szerintem szét barmolták. Mert amúgy nagyon megy de amíg nem melegszik fel teljesen addig háromezer alatt hörög szerintem ömlik a benya a hengerbe.De lehet hogy igazad van ,de az a gond hogy a hengerbe is csurgott és amikor berobbant azt hittem hogy lelövi a kipufogót.Kivárom az első pályázást addig nem nyúlok hozzá, max egyenesben tárolom.
Ilyet?
És az nem lehet hogy csak a tömítések fáradtak el?
Basi vagy Szeki
Helló mindenki!
Keresek 1995-ös zx9r hez hátsó sárvédőt.
Na látom megint a vicc topicba léptem be mindég elnézem és csodálkozom hogy nincs egy értelmes hozzászólás se de hát pestitől mit is várhatnék
Megkérdeztem 15 ejro a posta. Még 5 nap van vissza.
Mint a disznó?Az orrával túrja az aszfaltot?
Nem gond ,lényeg hogy egyenesben tárolni a motort. Amúgy megy mint a disznó csak 3000 alatt hörög ,annyi kaját kap.
Mi van Jimy már megint öregedett egy évet
Ezek nem jó hírek.
Boldog születésnapot Pipi Erikájának,és Jimynek,tiszta szívből küldöm a Február utolsó havazását.
Üdv Szeki valószínű meg van a probléma, úgy nézz ki a dínóval elbarkácsolták a karbit és ha nagyon oldalra van döntve akkor folyik, mert álló helyzetben abba marad a folyás.ráadásul telefolyt a henger is és olyan lángot nyomott hogy dobtam egy hátast. Valszeg karbisor csere lesz.
bízom benned, és a tapasztalatodban licitálj rá, fölhívlak a részletekért. köszönöm.
Türelem rózsát terem! -szokták volt mondani.
Vagy ősz hajszálakat!
lényegtelen mivel nem cserélem ilyesmire ha már itt tartunk nem adok 250ezret az ürgének... 200nem elég neki. úgyhogy várakozunk
Attól tartok,hogy az a Merci kisbusz,ami 550-be cserét ér a gazdájának,az nem egy patika jármű lehet!
9személyes meci kisbusz cserét ajánlottak gyorsan elhadarta mondta hogy tudja hogy nem érdekel csere de azért megkérdezi
Ennek a hangja azért nem semmi http://youtu.be/ktb3yciIVhw
Mondtam én!
Az. Olasz.
680 lett a vége + kapott egy ovál dobot.
Azt mondja nagyon szép.
Bocs a reklámért, de hátha érdekel valakit: wilbers rugó
Olasz motor?
A Grandés 9-és elkelt.
Haverom megegyezett velük.