Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem egymás után egy ilyennel és egy zr7-tel. Teljesen egyformán gyorsultak, a nagyobbat "butább" volt vezetni. Nem volt nagy élmény. A fékje is a szokásos 6 dugós baromság.
Maga az ülés jó volt rajta, és jól is néz ki.
Ennek jó helye volt.
Gyönyörű az utolsó képen a Kharmann Ghia
Húúú ne izgass!
Hát ez az! Van egy két tipus ami kawában tetszik szeretném eredeti állapotában berakni a szalonba még nekem is hosszó hosszú keresgélés árán sikerül használható példányt találnom!
Egy éve hajtok egy ZRX-1200R és sehol nincs olyan ami tetszene
legszívesebben én is megtartanám, magamnak. Sőt rábasznék még annyit amennyit ért és vitrinbe raknám, DE nem azt az időket éljük. Keee a píz a nagyra. Ő meg megy, bármennyire a szívemhez nőtt. Már most kimerem jelenteni hogy soha többet nem lesz ilyen szép hangú motorom HA elmenne.
a videók hát
van benne amúgy valami... mert az össz szerszám készlete 2 csavarhúzó meg egy imbusz készlet
Szerintem elkellet volna fogadni a lovat meg a gépeket a lóból is rengeteg kolbászt lehet csinálni szerszám meg mindig jó ha van a háznál.
csak 3? akkor nem púró családra gondoltál mi
Az komoly hehe .Kolbászt

Nekem annó a 929rr ért 1 lovat és egy tehenet ajánlottak
Vannak érdekes emberek
Ne röhögjél, mert a végén még ajánlanak neked érte, egy feleséget és 3 éhes szájat
Az ilyenek az igazán jó emberek!
Egyszerre szabadítanak meg a megunt dolgaidtól és oldják meg egycsapásra a jövődet is!
Persze ezt ott helyben fel kell ismerni,mert késő bánat eb gondolat!
egy másik cimborának a k1 750re kapott nagyértékű versenylovas ajánlatot, meg asztalos ipari gépeket is kínáltak neki
Ha volt egy kis üzleti érzéke már jóllakva olvasgatja az adásvételit!
még nem tudom. Agyalok hogy 5 kiló fölött rakom fel picivel irányárba. Aztán várok hogy mekkora érdeklődés lesz iránta.majd alakul :)

Haver sv 650esét árulta 600 ért és ajánlottak neki 200 kp-t meg 40 kg kolbászt is
Remélem elviszik!Szurkolok

Mennyit kérsz a 6 kilósért?
jó volna! csak vigyék el hamar a 6ost
Nem rosszak.480 ért az nagyon jó! rá kéne repülni