Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 190 es guminak nem nagyon van értelme.
De a pilot power az egyik legjobb választás szerintem zx9re. Hobby szinten még a pályázás is belefér ...
Akkor a gond +oldva.
Most kaptam 1 Micheli Pilot Power ajánlatot (1 pár husz ropi), szerintem azt nemkéne kihagynom. 85-90%os.
A pilot az jó de hasi tasi meg mondja mit vegyél.
Mert be süt a nap az ablakon.
helló
Pipi szerintem ez csak belvíz volt,a képen a terasz látszik
Sziasztok .Kékvér te minek kelsz ilyen korán?Ilyenkor még a víz is alszik a csövekben.
Azt mondják valami kék 9 es Debrecenben elnyalt?! Kipufnélkül, kopott gumikkal verette.
Köszi a tippeket! Így már eltudok indulni ez ügyben...
Nekem csak a battlax bt20 volt rosszabb ennél.
mi a véleményetek a dunlop sport max-rol ? van még kettő ,DE 2007 kiadásúak motoron még nem voltak száraz hűvös helyen tárolták.180,55,17. ősszel felraktam egyiket de nem sokat mentem vele,de nem vettem észre hogy lenne valami baj vele.
Continental Road/Sport Attack.......hátulra.
nekem bejött,utcára tökéletes,és a pályán is megállta a helyét
ja,és nem kopik mint állat ,simán elmegy 10-12000-et
az ára is elfogadható,már kapsz 29-30000.-ért ujjat
Így van!
Előre soft hátulra medium kell. Nekem a 190/50 tetszett a legjobban.
Pályán is megállja a helyét, utcára nem találtam jobbat.
Hali enyémen is pilot power van és jól bevált a gépen 6colos felnim van nekem is de nekem nem jött be a 190 így 180-ast rakattam rá és teljesen jól szuperál.
1. adj isten 7alvok.
OK
Zozo ha kell még a sárvédő akkor küldj egy címet hová küldjem! basi2(kukac)citromail.hu -ra
féreg1 hali , gumiba majd a sok okos ember ad tanácsot de nekem a pilot pover vált be én csak azt használok, méretbe ha 6 colos a felnid akkor 190 es ha 5,5 colos a felnid akkor 180 as guma kell rá
Szépestét 9esek!

(Mint új tulajnak) Valaki tudna nekem ajánli előre/hátra valami fasza gumit? Pályára nem járok, szóval szimpla utcai gumi kéne nekem.
A fórumot már átnyálaztam, találtam is vagy 3 millió hsz-t, de valaki ezt, valaki azt isteníti, viszont a boncterembe meg szidják azt...
Nos, nektek most mi van fent a motoron, és ajánlanátok-e azt, vagy csak annak, akit halálra szántok?
Ui. 190es gumim van hátul, maradjon a 190es, vagy 180assal jobb lenne?
Mózes Kft?
Remélem a sajátodat építed.
Így mán én is vadásztam
Van olyan amit te nem válalsz szeki?
Egyébként hol van ez a pocsolya?