Pipikém ( nem bántva szekit ) ha te is olyan sokáig nem dugtál volna mint ameddig nem jött meg a cucc akkor biztos a füleden folyna a sperma. Sajnos csak egy dologra van most pénzem és mivel szeki nem tudta elküldeni a cuccot így marad a sárvédő.
Vazze az a haverom volt. Abban volt a tuning blokk. 99-es gép. A srác már tavaly legyilkolta a slick gumit róla, persze csak a közepét. Telefonon segítettem valamelyik nap szerelni a gépét.
üdv csimbi! azt kérted hogy április elejére kell a váltó , most még március eleje van. még nem szedtem szét a blokkot, most futómű építésbe folytam bele, de a hét végén szétborítom a lomot. ha szétszedek egy blokkot akkor azt utána el is mosom az utolsó csavarig, mert nem csípem ha még hónapok múltán is olaj csepeg az alkatrészekből.a váltó jó és a tied lehet, nem kell kapkodnod van még egy komplett!
faszbukon üzentem a Jánosnak. ha válaszol a angol ismerős akkor ......
amúgy a szigetországi lampionok fordított foncsorosok és itt pont a két szeme közé, az agyába fog világítani a lámpátok.
én a dunlopnál! de nekem tök mindegy csak minta legyen rajta!
a kawavfr-el kb 750km-t nyomtam le tavaly, -1.5 mm azon a távon! max 3-4 000 és a gumi csak füstre való.
nekem egy pár bridgestone bt 021 pár van amit csak vizsgán használtam és eladó.
a lomon dunlop 211 gp van, na bazz ilyenkor olyan mint ha bakeliton mennék.
sportech M3 tartós és jó guma, de a rennsport sincs lemaradva tőle. a racetech valakinek bevált és pályázik is vele, van aki kinem állja.
na most légy okos!
Megint hideg van
A D211Gp érdekel ha jó állapotú. Hidegben tényleg kőkemény, ellenben a Michelin power race ilyenkor is jó.
Tőlled az ülléspúp sem kellett, basitól meg egy egész sárvédőt elfogad Ezis azzal kefél aki a többet adja
amúgy a szigetországi lampionok fordított foncsorosok és itt pont a két szeme közé, az agyába fog világítani a lámpátok.
a kawavfr-el kb 750km-t nyomtam le tavaly, -1.5 mm azon a távon! max 3-4 000 és a gumi csak füstre való.
mást neeeeee!
a lomon dunlop 211 gp van, na bazz ilyenkor olyan mint ha bakeliton mennék.
sportech M3 tartós és jó guma, de a rennsport sincs lemaradva tőle. a racetech valakinek bevált és pályázik is vele, van aki kinem állja.
na most légy okos!
Nekem volt ilyenem, bazi biztos gumi, ha felmelegszik üzemi hőre.
Szakadó esőben 160-200-at mentem vele stabilan.