Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kihúzni magatokat ZX9 banda, a 98-as és a 94-es keverékéből lett a kawasaki MOTO GP motorblokk alapja.

http://youtu.be/lutEPjbiOXE GP 26:25-nél[/L]
Nálunk este kezdte de már bokáig ér
Én hülye meg elraktam a hólapátot, most meg nem tudom, hogy hol van Lehet az elmúlt napok napsütésének a delíriumába nekiadtam a szomszédnak, hogy tüzelje csak el a nyelét ha akarja
1. remélem mindenkinél szakad a hó mert nálunk reggel óta esik.
Most vagy nem vagy igen vagy nemigen
amit ajánlottál abból a festés sem jön ki, ez már festve van és bele van szegelve
nincs olyan relém, csak az újabbhoz van kocka relém, biztosítékkal.
üdv szeki!nincs véletlenül indito reléd az enyémhez? kerek alaku gumi ágyban van és van benne egy nagy biztositék.egybe van épitve
van egy 120-180 túra-sport gumipárom a motorodra. 703781937
Lehet igazatok van szét kéne kapni, kontakt spray nem használt neki, amúgy igen a 6osomon vissza ment...
ja hogy egyébként igen vissza kell ugrania, szerintem csak hót kosz lehet az egész
Nem
irányjelzésnél elhúzod a megfelelő irányba, befejezéskor meg megnyomod befelé
Vissza kell annak menni aztán kikapcsolás meg csak simán benyomással történik sztem ugyanaz mint a 6oson.Kpad szét azt pucolás vagy nézd meg nem hiányzik-e vmi.
srácok az index kapcsolót ha elkapcsolom annak vissza kellene ugrania középre? 6osomon vissza ugrott ezen meg nem... elég zavaró, vagy ezeken ilyen?
Szép jó napot az összes motorosnak!Itt a tavasz!
Szeki jó lesz a kerék csere?
Azért akárhogy is nézzük minden nap pocsékba megy 5 liter bengád + 1,5 munkával több. Ez azért nem jó hír, hogy kevessebb pénzért többet kell melózni. Bár nálam pont ugyanaz a helyzet. Pl. 09-ben is ugyanannyi pénzért melóztam mint most, csak nagyábból felét
Mondjuk a te esetedben lecsökken a várakozási idő, így még lehet sprolsz is.
na megálj Zsákos fogsz te még nem motorozásról irni
durván egy 100-as de berakok még 5litert kannába és a hatáe előtt beleöntöm,igy hivatalosan a tankba hozom
Megy rendesen ha húzod neki?
Szerintem egy henger kihagy! A gyertyapipákat visszatettétek rendesen? Milyen gyertya van benne?Hol vetted? Nézd meg a leömlőket egyformán melegednek e!
Faxt
Be jött neki a gomba biznyic
azt úgy mekkora a kerülő?
blokk csavarok?felfogatás
szeki itt bujkál?