a videóban 05:52-től 06:30-ig az alap 98-as motorblokkot mutatják amiből épp kiemelik a generátor deknit amit át tesznek a hengersor mögé hogy keskenyebb legyen a blokk.
Jimytől hallom, hogy van itt valaki aki Angliában él.
Olyan bajom van, hogy amit vennék ebay-n azt az ember nem hajlandó Anglián kívül máshová postázni.
06:00-07:00 között is látszik a 9-es alap! Csak a generátort a főtengely végéről átmahinálták a hengerek mögé.Kapott egy száraz kuplungot meg egy kazettás váltót.
Azért a generátor nem sikerült elsőre mert kicsit szétbaszta a blokkot. Na meg az elején a 3. hajtókar is kinézett a blokkból. Nem hiszem hogy ilyen metszetet akartak csinálni belőle!
Nálam az a gond hogy semmit nem tudok japánul említik vhol hogy 9es alapja van vagy abból származtatták? Ugyan a blokkon látok hasonlóságokat de az sajnos nem bizonyíték
Nálam szeki a magyar fordítás akadozott egy kicsit, ezért le kellett porolni a japán nyelvtudásomat. Én majdnem mindent értettem csak azt nem miért kellett nyakonönteni a blokkot pezsgővel? Ez valami új karbantartási eljárás lehet
http://youtu.be/P7Nc_twIKRY
Jimytől hallom, hogy van itt valaki aki Angliában él.
Olyan bajom van, hogy amit vennék ebay-n azt az ember nem hajlandó Anglián kívül máshová postázni.
Hát mit tanultatok áltlános suliban tán oroszt
Azért a generátor nem sikerült elsőre mert kicsit szétbaszta a blokkot. Na meg az elején a 3. hajtókar is kinézett a blokkból. Nem hiszem hogy ilyen metszetet akartak csinálni belőle!
Szerintem fiatalabb idomos motor lesz, csak fizetne már a biztosító. Az "ellenfél" 4 hónap fogházat kapott.
Jó reggelt