Nem köll faragni jó lessz ez, csak idő és kess kérdés remélem a disznő vágásra má fasza lessz Csak arra vigyázz hogy nehogy téged bökögyön le a tesvér me részegen ő sem lát rendesen
No, mit láttam ma a szemközti parkolóban?
Tegnap este itt maradt egy sevrolett valami, olyan dévú kinézetű. Ma próbálták bebikázni, egy autó mögé állt, és a csomagtartó zárra ráakasztották a negatív bikakábelt, a pozitívot meg a csomagtér világításra kötötték, gondolom oldalhelyesen.
Hát nem akart indulni, pedig benzines volt.
10 perc elteltével, rájöttek, hogy ez az út számukra nem járható, így az akksiró akksira történő jól bevált módszert alkalmazták.
Szíp!
azzal csak csuszni kell!
Mar neztek 1x disznonak
2x megszurt de megmaradtam+jol el is kalapaltam
Faragjak vagy nem? ,
Piponak igy nem jo
A szamnak kell elol lenni!
Jo reggelt trogerek!
aztán jöttem rá csak, hogy mit is akarnak, mikor az egyik kiabált, hogy megvan indíts.
No, mit láttam ma a szemközti parkolóban?
Tegnap este itt maradt egy sevrolett valami, olyan dévú kinézetű. Ma próbálták bebikázni, egy autó mögé állt, és a csomagtartó zárra ráakasztották a negatív bikakábelt, a pozitívot meg a csomagtér világításra kötötték, gondolom oldalhelyesen.
Hát nem akart indulni, pedig benzines volt.
10 perc elteltével, rájöttek, hogy ez az út számukra nem járható, így az akksiró akksira történő jól bevált módszert alkalmazták.
Gratulálok!