Én picit komolyabban nyúltam bele, mint 2 matrica, és érezhető is a különbség. Eddig 1-ben állt gázra kerékre, most 2.-ikban is lazán.
A gyári fékemet markolhattama rendesen most meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 2 személlyel jobban lassul, mint gyári fékkel egyedül motorozva.
Sokkal jobban gyorsul, és stabilabb is a motor, picivel (10%) jobb a fogyasztása is.
Sedu ha neked jobb az a fék és boldog vagy tőle akkor jó én annak örülök ha mindenki hepi viszont mint mondtam ezek a motorok közti különbségeket mi mezei pockok piszkosul nem tudjuk meg különböztetni és kihasználni.De attól függetlenül lehet tuningolni mert ettől boldogabb az ember.Tegnap én is sikeresen tuningoltam(feltettem két Monster matricát )
nincs papir januárg de nekakarok kötekedni sem lázitani Tomi de mintha 1guriga körül hirdetted volna a 10est és 800ért adtad volna el valahogy igy rémlik akko hogy is van ez az alku?de ha tévedek én kérek elnézést
Mondjuk azt megkérdőjelezem, hogy neked mint átlag motorosnak miért nem jó a Kawasaki gyár által felhelyezett fékrendszer? Ha ilyen jól nyomod, hogy nálad ennyit számít a fékerő minimális változása akkor már rég hallani kellett volna rólad a médiában... A fikázókra meg csak annyit, hogy amég nem ül itt valaki a Hyosung vezetői közt, addig még a Hyosungot se fikázhatja... Vagyis fikázhatja csak jó hülye mert még olyan színtű motorok tervezése és kivitelezése is csak álom lehet számunkra! Na ennyi
na,Jimy kettő ma fölhivom,mert fölszoktam,mert valjuk be szokot jó tanácsokat adni mondja hogy pucoljam ki pénzel mert ő ugy szokta,kérdem hogy?.................vegyél másikat
Nem arról megy a vita hogy ki a gyorsabb/jobb, hanem az okosok csípőből rávágják, hogy nem kell jobb fék, a Z szar, mert a sárnehéz kilences a király. Ha valaki nem tud még egy gyertyát se kicserélni akkor van a legnagyobb szája.
Mindenkinek lehet véleménye, csak van akinek sportból az ellenkezőjét kell írnia, mint nekem.
Az a legviccesebb akinek trafipax-szeme van és látja az én km órámat a célegyenes végén
A fetésem pedig olyan szar lett, hogy alku nélkül vitték el a ZX10-est.
Szojatek volt! ,
Csak a kedves Z-es baratod feszegeti itt a hurt!
Legalabb te ne legy ennyire hule!
A gyári fékemet markolhattama rendesen most meg vagyok vele elégedve. Jelenleg 2 személlyel jobban lassul, mint gyári fékkel egyedül motorozva.
Sokkal jobban gyorsul, és stabilabb is a motor, picivel (10%) jobb a fogyasztása is.
Max meseltek
Elore is koszonom kedvességed!
Vagy ezekszerint attbasztal!
Bar ez nem kerdes!
Remelem josz bogyeszhez!
Mindenkinek lehet véleménye, csak van akinek sportból az ellenkezőjét kell írnia, mint nekem.
Az a legviccesebb akinek trafipax-szeme van és látja az én km órámat a célegyenes végén
A fetésem pedig olyan szar lett, hogy alku nélkül vitték el a ZX10-est.
neked meg a borod alatt is zozo van!