A külföldi meló egyelőre nem jött össze, szerintem idén már nem is fog.
A kawa nagyrészt amiatt lett volna eladó, de továbbra se vmi jó a hangulat a csapattal, nemigen használom.
A csapat egyik fele tele újonccal, 110 fölött nem mer menni, a többi meg nem megy 250 alatt.
Messze (többszáz km) egyedül nem megyek, környéken nemigen lehet kihasználni a kawát, ezért eladó, 1-2 év SM, aztán vmi újabb gyorsaságit szeretnék majd, majd.
Egerszegi tavakat nemigazán ismerem, gébárti tónál voltam, szerintem a képeiden nem az van. Én csak a kanizsai csónakázó-tót, és a gyékényesi bányatavat ismerem.
De lehet ott a hiba, h nem horgászom
jónapot mindenkinek na nekem+Zsunak+? jó!igaz zsufolt hetem lesz ahogy montam Pipi!27-tárgyalás,nyiregy....28-29 Fehérgyarmati motoros tali és mivel tiszteletbeli tag vagyok(ivászatban)28-ott leszek,max 29-et kihagyom!viszont söfőr kell mert az aszonykámnak megint nem sikerült a forgalom Bála összeveszett a ribancával igy jó is lenne,de a 2napos talin kintlesznek a kocsmájukkal ha nem lesz pilóta talán marad Szeki
Na elkéne döntenia hétvégét szeretném tudni, ki az akire számíthatok
IME AZ EREDETI LISTA AKIK BIZTOSRA ÍGÉRTÉK:
9363 + Móni
1Fazon+Renáta
Sedu
Action13
BontósJani
Himizoli + Judit
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi + Tündi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Bogyesz+Zsuska
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
Baromi kíváncsi vagyok mennyien maradtunk belőlle., Jeleztéttek számomra itt a fórumon, mert nekem elő kell készűlni.
Na mégegyszer: Helyszín Tiszakécske Fácán utca
Időpont:2010. 29-30 Szombat-Vasárnap
Képek megtekinthetőek a fotógalériába
Kaját kétfelé csinálunk: "BOGYESZ ALA BABGULYÁS" és "PIPI ALA SERTÉSPÖRKÖLT CSÜLÖKKEL, KÖRÖMMEL"
Bort, sört, üdítőt, kávét, süteményt állom
A töményszeszről ti gondoskodtok.
Zene, hangtechinka, erősítés (Jimy L)
Ágyak száma kb. 8 fő, ezt elsősorban nőnemű egyedek részére tartogatom. Mindenki más magának biztosít fekhelyet(gumimatrac, hálózsák) Tescóban, 2000 ft-ért gumimatrac, 1500 ft-ért hálózsák beszerzhető, ami később is jól jöhet, motorostalálkozók, egyéb kempingezés alkalmával kishelyen elfér ezért motoron szállítható
Szeretném a létszámot tudni, mert már csak néhány nap van addig. Az idő előreláthatólag változékony lesz. Lesz nap meg eső is Várom szíves válaszotokat
9363 ?+ Móni ?
1Fazon + Renáta
Sedu
BontósJani
Himizoli
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Vader
Basi+Basiné (estig)
Teve+Tevéné
Klackó72 (délutántól estig)
Zozo (estig)
Én szombat de.megyek,gondolom jön velem zozo gyerek is
Erre innom kell egy pályinkát, me téged nem lehet józanú kibírni.
A külföldi meló egyelőre nem jött össze, szerintem idén már nem is fog.
A kawa nagyrészt amiatt lett volna eladó, de továbbra se vmi jó a hangulat a csapattal, nemigen használom.
A csapat egyik fele tele újonccal, 110 fölött nem mer menni, a többi meg nem megy 250 alatt.
Messze (többszáz km) egyedül nem megyek, környéken nemigen lehet kihasználni a kawát, ezért eladó, 1-2 év SM, aztán vmi újabb gyorsaságit szeretnék majd, majd.
Egerszegi tavakat nemigazán ismerem, gébárti tónál voltam, szerintem a képeiden nem az van. Én csak a kanizsai csónakázó-tót, és a gyékényesi bányatavat ismerem.
De lehet ott a hiba, h nem horgászom
1Fazon + Renáta
Sedu
BontósJani
Himizoli
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
? edem89 ?
? Bunkómotoros ?
? Klackó ?
igyekszem ott lenni,bár csak szombat délután tudok,mert délig dolgozom
ugyhogy szombat estig ott leszek,aztán tűz haza!
1Fazon + Renáta
Sedu
Action13 + ?
BontósJani
Himizoli
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
? edem89 ?
? Bunkómotoros ?
? Klackó ?
9363 + Móni
1Fazon + Renáta
Sedu
Action13 + ?
BontósJani
Himizoli
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
? edem89 ?
? Bunkómotoros ?
? Klackó ?
9363 + Móni
1Fazon+Renáta
Sedu
Action13
BontósJani
Himizoli
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi + Tündi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Bogyesz+Zsuska
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
Azért ne induljatok el kétszer...
9363 + Móni
1Fazon+Renáta
Sedu
Action13
BontósJani
Himizoli + Judit
Jimy_L + Eszter
Kapucnyi + Tündi
Kawaszekis
Motobogyó + Zsuzska?
Kékvér + ?
Rendfield + ?
Csimbi
Pipifax
Bogyesz+Zsuska
Vader+?
Basi+?
Teve+Tevéné
Baromi kíváncsi vagyok mennyien maradtunk belőlle., Jeleztéttek számomra itt a fórumon, mert nekem elő kell készűlni.
Na mégegyszer: Helyszín Tiszakécske Fácán utca
Időpont:2010. 29-30 Szombat-Vasárnap
Képek megtekinthetőek a fotógalériába
Kaját kétfelé csinálunk: "BOGYESZ ALA BABGULYÁS" és "PIPI ALA SERTÉSPÖRKÖLT CSÜLÖKKEL, KÖRÖMMEL"
Bort, sört, üdítőt, kávét, süteményt állom
A töményszeszről ti gondoskodtok.
Zene, hangtechinka, erősítés (Jimy L)
Ágyak száma kb. 8 fő, ezt elsősorban nőnemű egyedek részére tartogatom. Mindenki más magának biztosít fekhelyet(gumimatrac, hálózsák) Tescóban, 2000 ft-ért gumimatrac, 1500 ft-ért hálózsák beszerzhető, ami később is jól jöhet, motorostalálkozók, egyéb kempingezés alkalmával kishelyen elfér ezért motoron szállítható
Szeretném a létszámot tudni, mert már csak néhány nap van addig. Az idő előreláthatólag változékony lesz. Lesz nap meg eső is Várom szíves válaszotokat